Alle nyheder
3. november 2017

ProActive udråbt som Årets Microsoft Partner 2017

ProActive sætter igen ny rekord ved at løbe med hovedprisen Årets Microsoft Partner nu for fjerde gang.

Det er helt fantastisk, at det kunne ske endnu en gang. Det er en kendsgerning, at ProActive nu for fjerde gang kan kalde sig Årets Microsoft Partner. Det skete i aftes ved Microsoft Partner Awards 2017 prisuddeling og gallamiddag.

Årets Microsoft Partner 2017

Forventningerne var naturligvis store, da vi i sidste uge blev nomineret til priser i hele seks kategorier, men de færreste havde trods alt regnet med, at vi ville kunne tage hovedprisen som Årets Microsoft Partner for fjerde gang. Ingen anden Microsoft partner har nogensinde vundet prisen mere end en gang, så at vi nu gør det for fjerde gang må siges at være intet mindre end suverænt og cementerer ProActive som Danmarks førende Microsoft Partner endegyldigt.

Administrerende direktør i Microsoft Danmark Marianne Dahl Steensen begrunder valget af ProActive som årets partner således: 

”Vores partnere er altafgørende i vores bestræbelse på at skabe digital transformation og innovation for alle typer af virksomheder og offentlige organisationer. ProActive A/S er valgt som Årets Partner i Danmark 2017, fordi de netop har formået at omstille deres digitale ydelser og services til forskellige behov i markedet med fokus på at drive digital transformation. For mig har det især været interessant at følge, hvordan ProActive A/S er lykkedes med deres cloud-infrastrukturprojekter, som vi i Danmark oplever stor efterspørgsel på, fordi det er fundamentet for den videre digitale udvikling af samfundet." 

Vi er naturligvis umådeligt stolte og glade, men først og fremmest dybt taknemmelige over den enorme anerkendelse fra Microsofts side og ikke mindst for engagementerne med vores kunder uden hvilke, vi aldrig havde kunnet opnå dette.

Digital Transformation og Cloud Infrastructure

Ikke nok med at vi kan kalde os for Årets Microsoft Partner 2017, kan vi for andet år i træk kalde os for Årets Cloud Infrastructure Partner og som noget helt nyt Årets Partner i kategorien Digital Transformation – Empowering Employees.

”ProActive A/S er årets danske Digital Transformation – Empowering Employees Partner 2017. I en tid, hvor organisatoriske grænser redefineres, formår ProActive A/S at tage samarbejde og produktivitet til et nyt niveau ved at etablere cloudbaserede løsninger med en høj brugervenlighed,. Udnævnelsen er bl.a. baseret på en løsning, hvor ProActive A/S har løftet en række forretningskritiske fagsystemer til Azure, for at give lettere adgang og bedre performance til 50.000 mennesker – og samtidig leveret en driftsbesparelse på 30 procent. Juryen har lagt til særlig grund, at partneren med dette projekt succesfuldt har leveret et af de første store offentlige cloudprojekter,” siger Marianne Dahl Steensen, administrerende direktør, Microsoft Danmark.

”ProActive A/S er årets danske Cloud Infrastructure Partner 2017, fordi de formår at binde løsninger sammen ved at benytte hele bredden i Microsofts cloud- og infrastrukturteknologi. De er stærkt forankret i både den private og den offentlige sektor, og juryen har lagt vægt på deres evne til at arbejde struktureret og nytænkende med både strategi og eksekvering,” siger Marianne Dahl Steensen, administrerende direktør, Microsoft Danmark.

At det netop er disse to priser, vi også løber med, er meget bekræftende for det, som har været vores fokus inden for de seneste år. Dels vores store satsning på Cloud Infrastructure og Azure og den ihærdige indsats, vi har lagt i også at blive en afgørende Microsoft partner på dette vigtige område. Og dels vores fortsatte fokus på at hjælpe vores kunder med at udnytte de mange nye cloud services og produktivitetsfremmende værktøjer i Office 365.

”I starten af året definerede vi i ProActive vores nye vision; at drive transformation, adoption og performance for ambitiøse organisationer. Jeg er overbevist om, at denne vision har gjort, at vi igen i år kan kalde os Årets Microsoft Partner. Vi bestræber os på at hjælpe førende danske virksomheder og organisationer med at gennemføre en digital transformation af deres forretning, både i forhold til at styrke deres medarbejderes digitale kompetencer, optimere deres processer og at engagere deres kunder ved at udnytte den nyeste teknologi fra Microsoft. Vi kan især se, at vores rådgivning og assistance i forhold til at flytte deres infrastruktur i skyen og vores change management og adoption-ydelser, hvor vi er med til at sikre, at kundens medarbejdere tager teknologierne til sig og bliver fortrolige med at bruge dem, gør en kæmpe forskel for vores kunder og deres medarbejdere,” siger Max Sejbæk, CEO, ProActive A/S.

Læs også nyhed på Computerworld