Alle nyheder
24. oktober 2017

ProActive nomineret til seks Microsoft Partner Awards

ProActive er blevet nomineret til hele seks priser ved Microsoft Partner Awards 2017.

ProActive har en efterhånden lang historie med at sætte rekorder ved Microsofts årlige prisuddeling Microsoft Partner Awards, f.eks. har ProActive som den eneste Microsoft partner i Danmark vundet selve hovedprisen - Årets Microsoft Partner – hele tre gange (2010, 2014 og 2015).

Sidste år blev vi nomineret i fem kategorier, i 2015 i hele 7 kategorier. Vi er umådeligt glade og stolte over, at vi i år er blevet nomineret til seks priser i følgende kategorier:

Microsoft Partner Awards 2017 - nomineringer

Afspejler seneste års strategiske fokus

Nomineringerne afspejler tydeligt både bredden og dybden af det vi som den strategiske Microsoft partner kan tilbyde vores kunder og de forretningsområder, vi har fokuseret særligt på i det seneste år.

Herunder vores strategiske fokus på at udnytte de nyeste cloud services fra Microsoft til at forme fremtidens digitale arbejdsplads (Modern Workplace og Modern Desktop) og vores fortsatte fokus på at hjælpe vores kunder og deres medarbejdere til at udnytte flere af de nye værktøjer, de har fået stillet til rådighed med Office 365 (Digital Transformation Empowering Employees).

Dernæst vores fokus på at hjælpe vores kunder med at flytte hele deres infrastruktur i skyen på en Microsoft Azure platform for at udnytte de mange forretningsmæssige fordele det medfører (Cloud Infrastructure) og ikke mindst på at modstå de stadigt mere avancerede former for cyberkriminalitet og imødekomme de deraf afledte krav til sikkerhed (Security).

Endeligt afspejler nomineringerne også vores øgede strategiske fokus på Business Intelligence (Data & Analytics).

Spændingen udløses på torsdag den 2. november, når Microsoft udråber vinderne ved den store prisfest i deres eget domicil i Lyngby.