Alle nyheder
6. november 2015

ProActive kåret som Årets Microsoft Partner 2015

For tredje gang løber ProActive med hovedprisen som Årets Microsoft Partner og sætter endnu en gang nye rekorder.

Det er en stor ære, at ProActive igen har vundet tre priser ved Microsofts årlige Partner Award. Som den eneste partner var vi nomineret i syv kategorier. I aftes blev spændingen så udløst ved Microsoft Partner Award 2015 i Microsofts nye domicil i Lyngby.

Med hele syv nomineringer var vores forventninger naturligvis høje, men at vi endnu en gang og nu for tredje gang blev kåret som Årets Microsoft Partner, overgik alle vores forventninger.

Årets Microsoft Partner 2010, 2014 og 2015

Hidtil har vi kunnet bryste os af, at være den eneste partner i Danmark, der nogensinde har vundet hovedprisen som Årets Microsoft Partner to gange. Nu har vi således slået vores egen rekord ved at vinde prisen hele tre gange - Årets Microsoft Partner 2010, 2014 og nu også 2015.

"ProActive leverer kontinuerligt stærke resultater på tværs af deres brede Microsoft portefølje, som spænder over alt fra Dynamics CRM over Azure og EMS til Office 365, SharePoint og Exchange. Med en tilgang, hvor det handler om at vinde kunder fremfor projekter, har ProActive vist et kæmpe engagement i  at sikre adoption og kundetilfredshed på den lange bane.
Med et højt niveau af salgs- og tekniske kompetencer har ProActive desuden vist, at de kan guide og sparre med kunder gennem hele salgsprocessen fra introduktion til deployment og adoption. Og resultaterne taler for sig selv; et meget stort antal leverede projekter med en meget høj kundetilfredshed ”, siger Marianne Steensen, Administrerende direktør, Microsoft Danmark

Årets Cloud Services Partner for femte gang

Ikke nok med det har vi slået endnu en rekord; ProActive vandt nemlig igen i år og dermed for femte gang prisen som Årets Cloud Services Partner – Office 365.

”Årets danske Cloud Services partner er ProActive, fordi de i løbet af 2015 har leveret flotte salgstal på Office 365. Cloud og Microsoft er nerven i firmaet og de  har som en af få partnere opnået Microsoft Guld-kompetencer i både Cloud Productivity og Cloud Platform. Med adoption som fokus for udviklingen af deres managed services, har ProActive leveret flest nye Office 365 seats i det forgangne år”, siger Søren Rinnov Østergaard, Partner Sales Manager, Microsoft Danmark.

Årets Enterprise Partner nyt skud på stammen

Endeligt kan vi glæde os over at vinde prisen i en helt ny kategori, nemlig Årets Enterprise Partner, som gives til den partner, som bedst formår at anvende Microsoft teknologi til at løfte forretningskritiske behov på tværs af store organisationer.

”ProActive modtager prisen som årets danske Enterprise Partner 2015. De har med deres brede portefølje af Microsoft produkter vist at de kan hjælpe nogle af de største kunder i Danmark med aktivt at bruge ny cloud teknologi. ProActive har sikret, at adoption er en fast del af salgsprocessen og derfor får kunderne en positiv oplevelse og høj tilfredshed med deres løsninger”, siger Frank Vium, Salgsdirektør - Enterprise, Microsoft Danmark.

 

En stor tak skal lyde til alle vores dygtige medarbejdere og til vores gode kunder.