Alle nyheder
18. februar 2015

ProActive hjælper LINAK med at udnytte nyeste Microsoft teknologi

LINAK bruger ProActive som sparringspartner til at løfte forretningen med nyeste Microsoft teknologi.

Partnerskab med forretningsmæssige fordele

Efter et kort, men intensivt udvælgelsesforløb, hvor LINAK var på udkig efter en lokal Microsoft Partner som kunne hjælpe LINAK på udvalgte områder, blev ProActive valgt som partner, ikke kun på Microsoft Dynamics CRM og SharePoint, men også den øvrige pallette af enterprise systemer fra Microsoft.

”Vi satte i starten en række interviews op med ProActives konsulenter for lige at teste kompetencer og kemi, da vi vægter det rigtig højt i vores tætte samarbejde med hele organisationen. Det stod hurtigt klart, at ProActive også kunne italesætte synergier og samspil med øvrige Microsoft produkter og så kunne vi jo lige så godt også tale andet og mere end SharePoint og løfte de forretningsmæssige krav på tværs af øvrige Microsoft produkter”, siger IT Direktor Ole Jensen om starten af samarbejdet med ProActive.

”Vi har i dag et godt og tæt samarbejde med ProActive, og de hjælper os med de klassiske on-premises produkter som SharePoint og Dynamics CRM, men hjælper os også med udforske synergier og nye muligheder i cloud teknologier som Microsoft har introduceret”, slutter Ole Jensen

ProActive samarbejder i dag tæt med LINAK omkring forretningskritiske løsninger som tager afsæt i både SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Yammer og Office 365 og tilhørende serviceaftaler.

Forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø

LINAK koncernen er en familieejet global virksomhed med hovedkvarter i Guderup, og mere end 1.850 engagerede medarbejdere i mere end 35 lande. LINAK leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø og er kendt ude i verden for høj kvalitet af teknisk avancerede og innovative produkter.