Alle nyheder
3. oktober 2013

Kopenhagen Fur udlåner pelse via nyt udlånskatalogsystem

Kopenhagen Fur er netop gået Live med nyt udlånskatalog baseret på Microsoft Dynamics CRM.

Kopenhagen Fur låner gerne ud af deres pelse (styles) kvit og frit i markedsføringsøjemed; hovedsagligt til kendte personligheder, journalister, modeskribenter, fotografer, modemagasiner mm.

Udlånsopgaven udgør en større logistisk udfordring, eftersom en style skal være hjemkommet i tide før den kan indgå i næste reservation. Desuden bruges der meget tid på fysisk at fremvise styles og evt. finde alternativer til potentielle lånere.

Strømlinet proces for udlån

I det nye udlånskatalogsystem er hele udlånsprocessen strømlinet. Nu kan personer som ønsker at låne styles oprette sig som bruger på websiden studio.kopenhagenfur.com. Herefter kan der logges på det nye system, og det vil være muligt at lade sig inspirere i et billedekatalog med over 3000 styles. Man kan i den forbindelse oprette en reservation med én eller flere styles, som systemet sikrer ikke allerede et udlånt i den angivne periode.

Forbedret overblik

Det bagvedliggende udlånskartotek er baseret på Microsoft Dynamics CRM. Her kan den udlånsansvarlige hos Kopenhagen Fur skabe et præcist overblik over sættet af lånere, ligesom nuværende og kommende reservationer kan inspiceres. Det er også muligt at administrere billedmaterialet i kataloget direkte fra CRM, samt registrere eventuelle bortkomne eller beskadigede tekstiler. Det nye system udsender desuden automatisk påmindelses-e-mails til lånere, som mangler at returnere styles.

Løsningen er én blandt flere Microsoft CRM baserede løsninger hos Kopenhagen Fur, og er et godt eksempel på, hvordan platformen kan anvendes til andet end klassisk salg (xRM).

Ønsker du at høre nærmere omkring løsningen er du velkommen til at kontakte Claus Andersen CIO hos Kopenhagen Fur eller ProActive.