Alle nyheder
8. april 2015

Kopenhagen Fur klar med ny auktions-app

Ny auktions-app skal gøre det nemmere for Kopenhagen Furs kunder at følge med i priserne i realtid ved deres pelsauktioner.

Hvert år omsætter Kopenhagen Fur for mere end 10 milliarder kr. Fem gange om året afholder Kopenhagen Fur deres store pelsauktioner, hvor pelshandlere fra hele verden, og navnlig fra Kina, kommer for at indkøbe skind.

Online auktion i realtid

Auktionerne foregår, som man kender det i andre sammenhænge, også her i et hæsblæsende tempo. Kopenhagen Fur har gjort det muligt at følge med i auktionerne og se priserne online, således at indkøberne kan sidde hjemme i f.eks. Kina og fortælle den udsendte forhandler på selve auktionen (via telefonen), hvornår der skal handles. Det stiller dog imidlertid visse systemmæssige krav, at priser bliver vist i realtid, således at auktionen afvikles på lige vilkår for alle. Læs tidligere nyhed

Mobil auktions-app

Kopenhagen Fur har nu også fået udviklet en mobil app, der fungerer til Windows, Windows Phone, iPhone og iPad. Appen kan først og fremmest vise priserne i realtid uden den mindste forsinkelse.

Derudover tilbyder app’en en auktionskalender, salgsstatistik, som den enkelte kunde kan tilpasse efter behov og interesse og seneste nyheder fra Kopenhagen Fur. Alt sammen tilgængeligt både under og imellem auktionerne.

 App'en findes både på engelsk og kinesisk, så de internationale kunder kan følge udviklingen, men samtidig vil det også være interessant for pelsdyravlerne at holde øje med de nyeste skindpriser.

 

Læs mere om og download de forskellige apps: iOS, Windows, og Windows Phone