02. okt 2020

IntraActive Learning nu også som app i Microsoft Teams

Nu er det blevet endnu lettere for dine medarbejdere at lære nyt. Læringsportalen IntraActive Learning er blevet tilgængelig som en app i Microsoft Teams.
Nu som app i Teams

IntraActive Learning er et læringsunivers, der tilbyder simple og brugervenlige læringsportaler med både standard- og skræddersyede kurser.

I kølvandet på det sidste års store udbredelse af Microsoft Teams, har IntraActive Learning’s Teams-kurser hjulpet mange virksomheder effektivt i gang med at bruge samarbejds- og kommunikationsværktøjet.

For i endnu højere grad at kunne møde brugerne hvor de er, kan vi nu tilbyde en IntraActive Learning Teams App, der muliggør at alle brugere af Teams, nu kan tage kurserne direkte i programmet, og dermed ikke skal skifte platform.

I videoen herunder kan du se, hvordan det ser ud, når en Teams-bruger tager et kursus i den nye Teams-app.

IntraActive Learning App i Teams


Vil du også kunne tilbyde relevant opkvalificering til dine brugere, uden at de skal logge ind i et andet system? Hos IntraActive Learning kan vi på få dage sætte jeres interne uddannelse i system med vores nye Teams-integrering.

Lasse
Lasse
Skjelmose
Manager, IntraActive Learning
+45 27 22 33 72
lasse.skjelmose@proactive.dk

IntraActive Learning

Få adgang til over 20 introduktions- og træningskurser i alle standardprogrammerne i Office 365 - både på dansk og engelsk.

Learning
Læs mere her
IntraActive Learning