Alle nyheder
24. september 2014

ProActive afleverer løsning til 50.000 medlemmer af Hjemmeværnet

Den vigtige driftsprøve for HJV.DK version 2 er bestået. Det betyder at Hjemmeværnet nu kan begynde at uddanne frivillige og ansatte i HJV.DK

Hjemmeværnets kommende internetbaserede administrations-, kommunikations- og planlægningsværktøj, HJV.DK version 2 har nu bestået en meget vigtig prøve, nemlig det der kaldes driftsprøven.

Det vil kort sagt sige, at ProActive er færdige med udviklingsarbejdet således at Hjemmeværnet nu kan begynde at uddanne frivillige og ansatte i brugen af det nye system som går live i januar 2015.

”Jeg glæder mig meget over, at driftsprøven nu er vel bestået, og vi derfor kan begynde at uddanne frivillige og ansatte i HJV.DK version 2. Det har været en lang rejse, når man tænker på at der også gik 1½ år med at udforme projektet og udbudsprocesen inden vi skrev kontrakt med ProActive, som vandt det offentlige udbud”, siger chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Finn Winkler.

Tilfredshed med slutproduktet – samarbejdet fortsætter

Samtidig er chefen for Hjemmeværnet tilfreds med det produkt, der foreligger i dag. 

”Det er et godt og moderne produkt på både kommunikations- og administrationsdelen. Og i den forbindelse glæder jeg mig også over, at ProActive har vundet udbuddet på vedligeholdelsesarbejdet, da vi har lært at kende firmaet som en vedholdende og seriøs partner”, siger generalmajor Finn Winkler.

Nu foreligger der et stort stykke arbejde med at overføre data fra det nuværende system og med at uddanne frivillige og ansatte.

Et hårdt men lærerigt projekt

”Det har været et hårdt og lærerigt projekt, som vi er utrolig glade for at have gennemført", siger Gorm Priem, partner i ProActive.

Selv om projektet har været lang tid undervejs, så har den forlængede proces også haft positive effekter. 

”Jeg er overbevist om, at mange af de udfordringer, der har været undervejs i projektet også har ført til en bedre løsning for Hjemmeværnets frivillige i den sidste ende”, siger Gorm Priem.