Alle nyheder
22. november 2017

Brdr. Hartmann får fornyet projektoverblik med Project Online

Brdr. Hartmann har fået bedre overblik over projektporteføljen med ny Project Online løsning.

Med den nye Project Online løsning har Brdr. Hartmann fået et stærkt værktøj ikke bare til at understøtte driften af deres IT-projektportefølje, men også som løftestang til forankring af den nyligt etablerede projektmetode for IT-projekter.

Behov for ledelsesrapportering og bedre dokumentdeling i projekter

Med en simpel SharePoint-liste over IT projekter og deling af dokumenter, havde Brdr. Hartmann allerede en vigtig hjælper i porteføljearbejdet, men behovet for at kunne rapportere om status og fremdrift i porteføljen og understøtte en ny stage/gate projektmodel kunne ikke dækkes i tilstrækkelig grad.

Overblik over projektporteføljen og effektiv projektledelse

Derfor så Brdr. Hartmann sig om efter en dedikeret Project Management løsning. Med implementeringen af Project Online, har Brdr. Hartmann fået en platform, der giver projektlederne et hurtigt og bedre overblik over deres IT projektportefølje.

Projektledere kan selv oprette deres projekt i Project Online og får derefter stillet en håndfuld stærke projektledelsesværktøjer til rådighed, såsom en MS Project projektplan, risikoanalyse, statusrapportering, tjeklister og et projektsite til håndtering af projektdokumentation og med templates af pligtdokumenter i forhold til projektmetoden.  

Projektideer og kommende projekter uden en specifik startdato samles under roadmap kategorien og kan sidenhen gnidningsfrit gå videre over i porteføljen af de kørende projekter i stage/gate modellen.

En ”enabler” til prioritering

Hvad den enkelte projektleder taster ind for sit eget projekt, kan porteføljelederen bruge til at skabe overblik over alle projekter ved at danne rapporter, der viser fremdrift i forhold til stage/gate modellen, ejerskab af projekterne i organisationen eller eksempelvis status. Det giver projektorganisationen et langt bedre udgangspunkt til at træffe velinformerede beslutninger om at prioritere mellem projekterne og til at rapportere tilbage til kunderne i forretningen.

Et godt resultat

"Vi har haft et rigtig godt samarbejde med ProActive og været glade for hvordan vi hurtigt og effektivt kunne komme i gang og få skabt nogle synlige resultater", udtaler Kristina Abel, Head of IT Project Management.