07. nov 2018

Grundfos automatiserer processer med Microsoft Flow

Grundfos digitaliserer en række komplekse forretningsprocesser med Microsoft Flow og opnår markante besparelser.
Grundfos

I en global organisation som Grundfos er det vigtigt at have en fælles tilgængelig platform for automatisering. Grundfos havde allerede et fungerende workflow automatiseringsværktøj men ønskede at udskifte det med Microsoft Flow, som er indeholdt i deres Office 365 abonnement, og dermed opnå en væsentlig besparelse på software.

Håndterer alle faser i et dokuments livscyklus

ProActive har hjulpet Grundfos med at migrere og sætte strøm til en række eksisterende og relativt komplekse arbejdsgange ved at automatisere forskellige forretningsprocesser med Microsoft Flow.

Processerne indgår som en del af en Grundfos’ SharePoint baserede Quality Management system, som bla. indeholder virksomhedens forretningsgange, procedurer, templates m.v.

Dokumenterne håndteres af en række udvalgte Document Handlers udpeget i hvert selskab på globalt plan. Document Handlers har en række understøttende digitale workflows til rådighed, der håndterer faser i dokumenternes livscyklus, herunder review, godkendelser, udgivelser, arkivering, versionering, udløb og tilladelser.

Markante besparelser på software

Med den nye Microsoft Flow løsning, som er en integreret del af Office 365 platformen, sparer Grundfos softwarelicenser på 3. parts produkter til afvikling af workflows.

Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk