Alle nyheder
12. august 2013

Fritz Schur gruppen får nyt intranet leveret på en måned

Fritz Schur gruppen har netop fået etableret et nyt intranet, som er baseret på SharePoint 2013.

Det har taget en måned for ProActive at levere et nyt intranet til Fritz Schur gruppen, som dermed har fået en ny fremtidssikret samarbejds- og videndelingsplatform baseret på den nyeste version af     SharePoint. Den korte leveringstid er opnået i kraft af tæt samarbejde med kunden.

Fritz Schur Technical Group blev etableret i 2006 og har mere end 150 højt kvalificerede medarbejdere, der årligt omsætter for mere end 500 mio. kroner. Gruppen består af følgende selskaber, Fritz Schur Energy, Fritz Schur Teknik, Hans Buch, High Sea Support og Johs Thornam. Det nye intranet skal bl.a. være med til at sikre bedre sammenhæng mellem de forskellige selskaber.

Klædt på til fremtiden

En vigtig del af processen har fra starten været tæt involvering af medarbejdere hos Fritz Schur Technical Group, således at de efterfølgende selv er i stand til at vedligeholde og videreudvikle løsningen. Medarbejderne er dermed også blevet klædt på til at varetage en ansvarlig drift af platformen.

Samtidig er SharePoint platformen blevet etableret i fuld overensstemmelse med Microsofts `Cloud First´ strategi, hvilket betyder, at det til en hver tid er muligt for Fritz Schur gruppen at flytte deres nye intranet til SharePoint Online i Office 365, hvis man engang i fremtiden ønsker at migrere til skyen.

For yderligere information kontakt IT-chef Peter Bach Rungø, Fritz Schur Technical Group eller ProActive.