Alle nyheder
30. januar 2014

Øget interesse for forretningskritiske SharePoint løsninger

Flere og flere virksomheder udnytter SharePoint som platform for forretningskritiske applikationer.

Vi har for længst vænnet os til at se SharePoint som platform for intranetløsninger, WCM-løsninger og projekt- og teamsites for samarbejde og vidensdeling på tværs af forretningsenheder. Men inden for de seneste år har SharePoint vundet frem som platform for forretningskritiske applikationer i et stadig større omfang ude i virksomhederne; applikationer som er kritiske for nogle af virksomhedernes kerneprocesser. 

 

Business Critical SharePoint programmet

For lidt over et år siden kom ProActive som den ene ud af to danske Microsoft partnere med i Microsofts Business Critical SharePoint program, som har til formål at udveksle viden om og erfaringer med forretningskritiske SharePoint løsninger verden over. 

I løbet af det forgangne år har ProActive været engageret i projekter med en række kendte danske virksomheder omkring udviklingen af SharePoint baserede applikationer, som er kritiske for centrale processer i disse virksomheder. 

Workspaces

En af disse løsninger, som har fået navnet Workspaces, gør det nemt at vedligeholde mange SharePoint sites, hvor der er behov for en struktureret styring af sikkerhed, features og skabeloner. Samtidig er det en komponent, som kan accelerere udviklingen af komplekse sagstyrings- og projektstyringsløsninger ved at binde metadata, rettigheder og skabeloner logisk sammen.

 

Workspaces applikationen udgør fundamentet for de forretningskritiske løsninger, som ProActive har leveret til en af Danmarks største advokatfirmaer og til to af Danmarks førende rådgivende ingeniørvirksomheder.