Alle nyheder
7. oktober 2016

EKJ styrker produktiviteten med nyt intranet

EKJ Rådgivende Ingeniører introducerer nyt SharePoint intranet for at forbedre produktiviteten og den interne kommunikation.

EKJ Rådgivende Ingeniører beskæftiger ca. 200 medarbejdere og løser større og mindre rådgivningsopgaver inden for bl.a. sundhedsbyggeri, universitets¬byggeri, hotel- og konferencebyggeri og miljø og anlæg.

EKJ Rådgivende Ingeniører har netop lanceret et nyt intranet baseret på IntraActive Intranet. Det nye intranet skal være med til at forbedre produktiviteten via målrettet kommunikation og øget vidensdeling i organisationen. Det skal ganske enkelt være nemmere for den enkelte medarbejder at få relevant information og dele viden med kollegaer.

Moderne intranet i Office 365

EKJ brugte i forvejen Office 365. Derfor faldt valget naturligt på en SharePoint Online baseret løsning, og dermed muligheden for at udnytte eksisterende software. På den måde slipper EKJ også at skulle vedligeholde egne SharePoint servere, den del sørger Microsoft for fremover, som en del af cloud servicen.

Med det nye intranet har EKJ fået væsentlig bedre forudsætninger for intern kommunikation og vidensdeling. EKJs kommunikationsafdeling har fået et effektivt værktøj til at målrette nyheder og meddelelser til de forskellige afdelinger. Desuden kan de medarbejdere, som bruger det meste af deres arbejdstid ude på byggepladser, tilgå intranettet via deres mobile enheder uden for det lokale net og således holde sig orienteret om nyheder i virksomheden. Det var netop en de væsentligste årsager til, at EKJ valgte IntraActive Intranet og SharePoint Online som platform.

Thomas Petersson, IT-Chef udtaler: ”Vi er rigtig glade for valget af IntraActive Intranet som opfylder alle vores krav og ønsker til et Intranet. ProActive har samtidig været en god partner i vores fælles leverance.”