Alle nyheder
27. oktober 2016

Dansk Gas Distribution sammentømrer ny organisation med nyt intranet og hjemmeside

Dansk Gas Distribution understøtter etableringen af en ny organisation med nyt SharePoint intranet og ny hjemmeside.

Dansk Gas Distribution (DGD) er et netselskab under Energinet.dk og står for distribution af naturgas til mere end 120.000 danske hjem og virksomheder i Syddanmark og Vestsjælland. I forbindelse med DONG Energys børsnotering blev DONG Gas Distribution A/S solgt og Dansk Gasdistribution blev etableret som en selvstændig virksomhed med ca. 100 medarbejdere.

Ny identitet

Som helt ny organisation havde DGD behov for at binde organisationen sammen med en ny virksomhedsidentitet og effektiv intern og ekstern kommunikation. Det skulle anskaffelsen af et nyt fælles intranet og en ny hjemmeside være med til at understøtte.

Lynhurtig levering

ProActive har hjulpet DGD med at skabe sig en ny virksomhedsidentitet dels med en række grafiske leverancer så som en designmanual, brevskabeloner og formularer til tryk, dels med et nyt fælles intranet og en ny hjemmeside. Det hele er leveret inden for 6 uger og med en yderst tilfreds kunde.
 
Den meget hurtige og effektive levering har netop kunnet lade sig gøre, fordi løsningerne er baseret på ProActives standardprodukter IntraActive Intranet og ProActive CMS, som leveres på basis af en strømlinet og velafprøvet implementeringsproces, således at DGD lynhurtigt har kunnet gå i luften med køreklare løsninger.
 
Søren Damsgaard, som er projektleder for det samlede migreringsprojekt fra DONG Energy til DGD, udtaler om det kompakte og effektive forløb:

”Det var vigtigt for os at vi kunne gennemføre disse projekter hurtigt. Det har været en uhyre effektiv proces og et særdeles godt samarbejde vi har haft med ProActive og resultatet er ganske tilfredsstillende.”