08. maj 2018

DFDS sætter grundpillerne for deres fremtidige Data Warehouse

ProActive hjælper DFDS med at lægge strategi og roadmap for rederiets fremtidige Business Intelligence setup.
DFDS

I takt med at flere og flere organisationer får øjnene op for værdien af at være datadrevet, oplever ProActive i stigende grad et behov for rådgivning i forhold til, hvordan organisationer skaber den bedst mulige dataplatform og sikrer størst mulig værdi af data ude i forretningen.

Rederi- og vognmandsvirksomheden DFDS er nået rigtig langt med at være en datadrevet virksomhed, men ønskede rådgivning i forhold til hvordan virksomheden fremover kunne arbejde endnu mere effektivt med data, øge datakvaliteten og skabe større troværdighed for data og DFDS’ Business Intelligence platform. ProActives Data & AI team har hjulpet DFDS med at sætte fokus på netop dette.

”Hos DFDS ser vi store potentialer i brugen af data på tværs af hele forretningen. Vi har allerede et solidt fundament, men der er stadig meget at arbejde med. Alle i vores organisation vil være datadrevne og efterspørgslen efter data fra de forskellige forretningsenheder stiger. I samarbejde med ProActives konsulenter lavede vi en evaluering af vores eksisterende setup (teknik, metode og processer), og sammen udarbejdede vi et road map for vores fremtidige Data Warehouse, herunder fokus på Best Practices, Teknologier og DevOps. Nogle af de foreslåede tiltag kunne vi få gavn af fra day one, andre implementerer vi løbende. Der er ingen tvivl om, at de indspark, vi fik, vil gavne vores platform fremover, og vi var i sikre hænder hos nogle meget fagligt kompetente konsulenter fra ProActive”, siger Jonas Holstein, Manager hos DFDS.

End-to-end BI Excellence

Vi kalder processen ”End-to-end BI Excellence”, da vi vender hver en sten i det nuværende setup, og sammen med kunden lægger vi en klar BI strategi og et roadmap, for hvordan vi kan løfte kundens BI-setup til næste niveau.

End-to-end BI Excellence

 

Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk