10. dec 2020

Danske Daxiomatic bliver en del af Fellowmind

ProActive har fået en dansk søster. Daxiomatic indtræder i Fellowmind-familien.
Daxiomatic x Fellowmind

Det er en stor glæde at kunne byde endnu et medlem velkommen i den voksende Fellowmind-familie, og denne gang endda en dansk virksomhed. I går onsdag eftermiddag den 9. december blev aftalen endeligt underskrevet og Daxiomatic er nu en del af Fellowmind.

Daxiomatic er en førende dansk Microsoft Dynamics 365 partner med stærke kompetencer især inden for ERP-løsninger, Finance & Operations delen i Dynamics 365 platformen. Med tilføjelsen af Daxiomatic styrker vi vores samlede servicetilbud, for at matche kundernes krav til deres ERP-system og deres økonomi- og driftsprocesser på det danske marked.

Med tilføjelsen af Daxiomatic beskæftiger Fellowmind sammenlagt nu 1.600 medarbejdere fordelt på mere end 35 kontorer i seks europæiske lande og i den danske region er vi nu blevet 350 Fellows, der vil samarbejde på tværs af seks danske byer (København, Roskilde, Odense, Skanderborg, Aarhus og Aalborg) om at levere markedets bedste Microsoft baserede services.

Daxiomatic er et perfekt match, særligt i forhold til vores fælles fokus på at sætte mennesker i centrum, vores fælles værdier og høje standarder, og jeg ser meget frem til at påbegynde samarbejdet på lokalt plan.”
Max Sejbæk, Regional Director Denmark, Fellowmind

"Dette skridt er en unik mulighed for at opretholde vores virksomheds fremtid og tage vores kunder til det næste niveau," forklarer Jesper Refning, administrerende direktør for Daxiomatic. ”Med vores kvalitetsbevidsthed, vores succesrate på ERP-implementeringer og vores fortsatte bestræbelser på at gøre alle vores kunder glade, er vi overbeviste om, at vi kan yde et væsentligt bidrag til Fellowmind, der har et løfte om at ændre branchen ved altid at sætte mennesker i centrum. Lighederne i vores virksomhedskulturer og Fellowmind-visionen om at skabe meningsfulde forbindelser har overbevist os om, at vores fremtid ligger i Fellowmind-familien. Jeg er meget stolt af det vi har skabt sammen, og jeg ser frem til vores næste skridt med hele Fellowmind.”

Emiel Putman, CEO i Fellowmind: ”Med tilføjelsen af Daxiomatics finance and operations-kapaciteter til vores portefølje af services er vi nu i stand til at bringe et mere helhedsorienteret tilbud til at støtte vores danske kunder i deres digitale transformationsrejse. Vi er imponerede over Daxiomatics resultater, og især deres mission og unikke organisationsstruktur. Vi er overbeviste om, at vi med de ligheder vi deler med at sætte mennesker i centrum - people at heart - vil forme en stor fremtid sammen.”

Max Sejbaek, Regional Director Denmark hos Fellowmind: ”Som grundlægger af ProActive har jeg allerede oplevet fordelene ved at være blevet en del af en større platform og dermed være i stand til at bygge bedre løsninger ved hjælp af en bredere base af specialister. Daxiomatic er et perfekt match, særligt i forhold til vores fælles fokus på at sætte mennesker i centrum, vores fælles værdier og høje standarder, og jeg ser meget frem til at påbegynde samarbejdet på lokalt plan.”

 

Læs mere om Daxiomatic 

Læs mere om Fellowmind

Kontakt

Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk