13. mar 2019

Dansk Erhverv sætter strøm til analyser med Power BI

Dansk Erhverv giver offentligheden adgang til visuelt og interaktivt data-univers med Power BI.
Dansk Erhverv

Dansk Erhverv har med hjælp fra ProActive fået sat strøm til deres traditionelle analyser og giver dermed læserne en unik mulighed for at interagere med data.

I Dansk Erhvervs interaktive data-univers samles en lang række grafer og data inden for de erhvervspolitiske og erhvervsøkonomiske fagområder, hvor medlemmerne kan blive opdateret med nøgletal og vigtig viden.

ProActive har hjulpet Dansk Erhverv med komme i gang med Microsoft Power BI. Med Power BI kan Dansk Erhverv fortage dataindsamling, databearbejdning og visualisering samlet i ét værktøj, der letter de interne arbejdsprocesser. Power BI rapporten viser data i realtid. Se mere på https://www.danskerhverv.dk/dataunivers/ 

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv og repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og mere end 100 brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet.

”Med Power BI har vi fået en rigtig god mulighed for at give vores medlemmer visuel adgang, hurtigt og nemt til vores interaktive dataunivers, som løbende bliver udvidet”
Jan Hjorth-Mosegaard Digitaliseringschef, Dansk Erhverv

Kontakt

Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk