11. sep 2019

Danish Crown flytter SharePoint farm i skyen

Danish Crown flytter SharePoint farmen i skyen og overlader driften til ProActive Care.
Danish Crown

Den kendte danske slagterivirksomhed Danish Crown har opgraderet deres eksisterende SharePoint 2013 Farm til SharePoint 2016 og har i den forbindelse valgt at gå fra traditionel hosting leverandør til en hybrid løsning med en virtuel serverinstallation i Microsoft Azure.

Fremover vil SharePoint installationen blive driftet i Microsofts datacenter i Amsterdam af ProActive Care, hvor løsningen løbende vedligeholdes og overvåges af ProActives SharePoint specialister.

Maksimal fleksibilitet og fokus på forretningen

Den nye installation tilbyder Danish Crown maksimal fleksibilitet til løbende at tilpasse driften i takt med, at SharePoint Online og OneDrive for Business tages i brug.

Med ProActive SharePoint Application Management kan Danish Crown IT flytte fokus fra løbende drift og vedligehold til at udvikle de løsninger og tilpasninger, der bliver efterspurgt og skaber værdi i forretningen.

Triviel og nødvendig vedligeholdelse af farmen håndteres af ProActive Care og Danish Crown skal ikke længere opretholde kompetencer indenfor teknologier, der forældes eller udfases af Microsoft.

Kontakt

Kim Gregersen
Kim
Gregersen
Director, Sales & Business Development
+45 41 72 33 10
kimg@proactive.dk