Alle nyheder
10. juli 2013

COWI opgraderer 23 websites til SharePoint 2013

COWI har netop afsluttet et stort projekt med at opgradere hele 23 websites fra SharePoint 2007 til 2013.

COWI er en af de virksomheder, som anvender SharePoint platformen vidt og bredt til både internet, intranet og extranet sites. Derfor er det en ganske omfattende proces at opgradere til en ny version af SharePoint, hvilket også er en væsentlig årsag til, at COWI har sprunget 2010 versionen over og går fra 2007 til 2013. Det er ligeledes en væsentlig årsag til, at COWI har valgt at starte med opgraderingen af deres eksterne websites, som med samtlige sprogudgaver til sammen tæller 23 sites.

ProActive har hjulpet COWI med opgraderingen og har været med til at sikre, at projektet er afsluttet til tiden, og at budgettet er blevet overholdt. Det er sket i tæt samarbejde med Ravn Systems, som har stået for Search delen.

Senior Solution Architect fra COWI Jesper Lauridsen udtaler: ”Det har været rart at vide, at vi er i trygge hænder med ProActive som samarbejdspartner, særligt når man går i gang med så omfattende et projekt som hele denne opgradering er”.

Næste etape – projektportalen

Nu gælder det så opgraderingen af koncernens projektportal, der understøtter eksekveringen af alle de projekter COWI leverer. Denne portal er den mest forretningskritiske applikation i COWI og rummer godt 40.000 projekter, der servicerer 6.000 medarbejdere og en lang række kunder verden over.

Sidste etape – intranettet

Endeligt skal koncernens intranetplatform og alle interne SharePoint sites opgraderes. Dette projekt forventes at have stort set samme omfang som opgradering af projektportalen og skal understøtte 6.000 medarbejdere fordelt over hele verden.