Alle nyheder
7. september 2017

C.C. Jensen transformerer virksomhedens forretningsprocesser

C.C. Jensen er i fuld gang med at transformere organisationens interne forretningsprocesser og etablere en digital arbejdsplads med overgangen til en ny Cloud-baseret IT-platform.

C.C. Jensen har taget afgørende skridt i forhold til at transformere organisationens måde at arbejde og drive virksomhed på. Det kommer som en naturlig følge af, at C.C. Jensen har valgt at flytte fra deres gamle Lotus Notes platform til Office 365 med alle de moderne kommunikations- og samarbejdsværktøjer, der følger med og som tilsammen udgør en komplet digital arbejdsplads.

Således har C.C. Jensen fået implementeret Exchange Online til mail og kalender, nyt intranet baseret på SharePoint Online til intern kommunikation og vidensdeling (IntraActive Intranet) og IntraActive Workspaces til effektiv styring af dokumenter og projekt- og teamsites.

Mobilitet og sikkerhed

Desuden har C.C. Jensen også implementeret EMS (Enterprise Mobility Suite), som gør, at medarbejderne nemt og sikkert kan tilgå virksomhedens systemer og netværk fra deres mobile devices, hvor end de befinder sig i verden. En ganske nyttig foranstaltning i disse tider, hvor hacking og anden cyberkriminalitet er en tiltagende trussel for virksomheder samtidig med, at medarbejderne gerne vil kunne udnytte den fleksibilitet, som smartphones og tablets har gjort mulig.

”Det er en spændende rejse, vi som virksomhed har begivet os ud på, og vi ser et stort potentiale i at etablere en digital og mobil arbejdsplads. Den vil nemlig på sigt øge medarbejdernes og dermed virksomhedens samlede produktivitet og gøre os mindre sårbare overfor fremtidige udfordringer”, siger Jimmi Madsen, CFO i C.C. Jensen.

 

C.C.JENSEN A/S er en familieejet virksomhed, etableret i 1953, med hovedkontor i Danmark. C.C.JENSEN A/S er markedsførende i oliefiltrering og i at sikre ren olie med produkter, som er tilgængelige via et globalt netværk af 13 datterselskaber, 1 salgskontor, 3 associerede virksomheder, 1 joint venture partnere og mere end 40 distributører.