01. aug 2019

Brüel & Kjær og HBM understøtter fusion med ny global rapporteringsløsning

Ny global rapporteringsløsning skal hjælpe det nyligt fusionerede HBK (Hottinger, Brüel & Kjær) med at blive én organisation og understøtte deres nye go-to-market strategi.
Brüel & Kjær

Da de to globale industrivirksomheder Brüel & Kjær og HBM i 2018 valgte at fusionere og blive til HBK, var det med ambitiøse målsætninger om at fastholde deres globale markedsledende position inden for deres respektive fagområder.

For at kunne følge deres nye globale go-to-market strategi var der behov for én samlet og global rapporteringsløsning – et single point of truth – forretningsregler, KPI’er og datadefinitioner skulle ensrettes.

Resultatet er blevet én samlet løsning til rapportering af omsætning, omkostninger og sales pipeline. Dermed kan HBK nu følge deres nye go-to-market strategi på en række centrale indikatorer.

Rapportering på tværs af et stort systemlandskab

For at imødekomme regionale forskelligheder i HBK indeholder den nye rapporteringsløsning data fra en række forskellige kildesystemer, herunder SAP ERP, SAP CRM, Oracle ERP og Dynamics 365 CRM. Således har det været muligt at lave fælles rapportering uden at skulle fortage store investeringer i CRM- eller ERP-systemer.

Avanceret sikkerhedsmodel

Etablering af én global rapporteringsløsning til både omsætning, omkostninger og salg stiller store krav til sikkerheden; dels skal medarbejdere fra mange forskellige domæner have mulighed for tilgå løsningen, og dels skal medarbejdere kun se de oplysninger, der er relevante for dem. For at imødekomme dette har ProActive anvendt Azure AD til rettighedsstyrring samt row level security. Dette sikrer, at adgange kan styres fra ét samlet sted og kan styres ned til hver enkelt række data.

Historik og forecasting

For bedre at kunne følge den nye go-to-market strategi har HBKs rapporteringsløsning fuld historik, således at man kan skrue tiden tilbage og se hvordan f.eks. sales pipeline og forecast på omkostninger så ud på et tidligere tidspunkt. Rapporteringsløsningen indeholder også en løbende forecasting af omkostninger, så medarbejderne i forbindelse med månedslukningen kan budgettere deres omkostninger for resten af året. Dermed har HBK unikke muligheder for at følge udviklingen i deres salg og omkostninger.

”Vi har endnu en gang haft et godt samarbejde med ProActive, de har udvist stor forståelse for vores forretning og data fra vores forskellige systemer. Vi er rigtig godt tilfredse med den nye rapporteringsløsning, den har en række avancerede funktionaliteter, som er med til at give os den nødvendige indsigt i vores forretning,” siger Jonas Toft Olesen, Global Head of IT

Kontakt

Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk