Alle nyheder
29. november 2017

Brüel & Kjær flytter CRM-løsning i skyen

Ingeniør- og elektronikfirmaet Brüel og Kjær flytter forretningskritisk Dynamics CRM løsning til Microsoft Azure.

Brüel & Kjær har i mere end 70 år været markedsledende inden for udstyr og løsninger til måling og håndtering af lyd og vibration og med kontorer og distributører i 55 lande og mere end 1100 medarbejdere er Brüel & Kjær en førende global virksomhed.

Som led i Brüel & Kjærs cloud strategi om at få deres IT-platforme og applikationer leveret og drevet som en service i skyen har Brüel & Kjær for nyligt flyttet hele deres Microsoft Dynamics CRM platform fra et lokalt hosting-center op på en Microsoft Azure platform. ProActive har i tæt samarbejde med Brüel & Kjær stået for transitionen af produktions- såvel som test- og udviklings servere.

Forretningskritisk platform

CRM platformen bruges dagligt af 720 salgs-, service og marketingmedarbejdere. Der er tale om en særdeles forretningskritisk applikationsplatform, der bare skulle fungere fra dag ét, så medarbejderne ikke blev hindret i at udføre deres arbejde. Derfor var det ekstremt vigtigt for Brüel og Kjær at transitionen blev foretaget i samarbejde med en leverandør med stor erfaring på området.

Brüel & Kjærs løsning trækker på data fra deres Oracle ERP og gør brug af tjenester fra både Scribe, ClickDimension og Akamai for at sikre en optimalt performance og skalerbarhed. 

ProActive har i dag for ansvaret for den løbende drift, vedligeholdelse og videreudvikling af Brüel & Kjærs Dynamics365 platform.

”ProActive har gennem hele processen været særdeles professionelle, og vi har været rigtig glade for samarbejdet og ikke mindst resultatet”, siger Jonas Toft Olesen, Global IT Manager.