28. nov 2018

BL – Danmarks Almene Boliger har valgt IntraActive

IntraActive skal være digitalt centrum for arbejdsdagen hos BL - Danmarks Almene Boliger.
ProActive

BL - Danmarks Almene Boliger har eksisteret i næsten 100 år og er en interesse- og brancheorganisation for de almene boliger og drives på et non-profit grundlag. Organisationen repræsenterer i dag mere end 560.000 boliger, over 530 almene boligorganisationer og godt 7.000 boligafdelinger. I Danmark bor næsten 1 million mennesker i almene boliger.

”BL – Danmarks Almene Boliger havde brug for et intranet og havde to vigtige ønsker til et kommende intranet: Det skulle gradvist kunne udbygges til et digitalt centrum for arbejdsdagen og det måtte ikke efterfølgende kræve for stor vedligeholdelse”, siger Peter Ravn-Olesen, Digital konsulent hos BL og fortsætter:

”Med IntraActive fra ProActive har BL fået en Microsoft Office 365 baseret løsning, hvor nyheder og feeds fra en række interne kilder skaber en levende forside uden en stor daglig indsats. Med et begrænset intranet-budget er det samtidig en stor styrke, at IntraActive løbende udvikler nye moduler og funktionaliteter, som kan tages i brug uden yderligere investeringer.”

”Endelig har vi været særdeles glade for samarbejdet med ProActive”, slutter Peter Ravn-Olesen.

Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk