Alle nyheder
21. april 2017

Dansk Azure-community ser dagens lys

Danske Azure-entusiaster deler viden og erfaringer i det danske Azure-community Azure User Group.

Er du Azure-entusiast? Kunne du tænke dig at udveksle erfaringer og viden med andre Azure-entusiaster i en uformel atmosfære? Så er den danske Azure User Group Denmark temmelig sikkert lige noget for dig.

AZUG er et helt uafhængigt community for Azure-entusiaster, som gerne vil dele erfaringer med hinanden i et uformelt fællesskab.  Peter Selch Dahl, som er Microsoft MVP (Most Valued Professional) og til dagligt arbejder som Senior Architect hos ProActive, er blandt stifterne af Azure User Group Denmark.

"I Azure User Group Denmark deler vi ud af vores erfaringer, der er gode muligheder for at danne sig et netværk. Azure platformen ændrer sig dagligt og nye funktioner kommer til løbende. Det er en utrolig spændende rejse, men det kan også være lidt turbulent at følge med. Derfor er det en fornøjelse, at kunne møde ligesindede i AZUG, som ofte allerede har erfaringerne med de forskellige Azure services. Brugergruppen er både for IT Pro'er og udviklere, som gerne vil blive klogere på Microsoft Azure", siger Peter Selch Dahl.

Tilmeld dig webinaret Bliv en del af det danske Azure-community: Azure User Group, hvor Peter vil fortælle mere om, hvorfor han bruger tid på en brugergruppe, hvad man som deltager får ud af det og meget mere.

Du er også velkommen til at kontakte os for nærmere info.