Alle nyheder
25. marts 2015

Ampelmann lancerer ny SharePoint Online projektportal

Den hollandske ingeniørvirksomhed Ampelmann holder styr på projekterne med en ny cloud-baseret projektportal.

At gå ombord på en boreplatform så let som at krydse gaden

Ampelmann er en spændende hollandsk virksomhed, som har specialiseret sig at levere hydrauliske landgangsbroer for personel til boreplatforme og lastning af varer mellem skibe ude på havet.

Ampelmann har netop gennemført et større IT-infrastrukturskifte, hvor både deres ERP system og projektstyringsplatform er blevet udskiftet.

Smart integration med ERP system 

Som en af Nordeuropas mest erfarne Microsoft Cloud partnere har Ampelmann bedt ProActive om, at udvikle deres nye projektportal. Projektportalen skulle kobles sammen med deres nye ERP system og kunne håndtere arkivering af alle dokumenter fra ERP systemet, samt automatisk tilknytning og kobling af projektsites til de respektive projekter i ERP, herunder deres projektdata og ejerskab.

Hurtig og effektiv projekthåndtering

For at understøtte hurtig og effektiv søgning af dokumenter på tværs af portalen, udviklede ProActive en løsning, der sikrer at alle dokumenter bliver tagget med relevant metadata i forhold til deres projekt og indhold. Dette for at sikre, at medarbejderne fremadrettet, hurtigt og effektivt kan arkivere og fremsøge relevante projekt dokumenter når de står og skal bruge dem.

Så tilgængelig og fleksibel som muligt

Løsningen er baseret på SharePoint Online (Office 365) og Azure for at gøre den så tilgængelig og fleksibel som muligt for Ampelmanns off-site medarbejdere, der arbejder over hele verden. Det er det også muligt at arbejde med dokumenter offline (f.eks. under transport og til havs) med al relevant metadata og historik.

Datamigrering og træning af medarbejderne

Projektet har desuden omfattet, at alle eksisterende dokumenter fra den nuværende applikation skulle migreres over i den nye løsning med tilrettet metadata og placering. Derudover har ProActive også stået for træning og uddannelse af Ampelmanns medarbejdere.