Alle nyheder
21. august 2014

Alfa Laval konsoliderer global intranet platform

Alfa Laval konsoliderer intranet efter opkøb af Aalborg Industries.

I 2010 blev Aalborg Industries - en af Nordjyllands største virksomheder - opkøbt af svenske Alfa Laval, som beskæftiger ca. 17.500 medarbejdere og opererer i ca. 100 lande.

Efter opkøbet blev det besluttet, at det Aalborg Industries datacenter i Aalborg skulle flyttes og migreres til Alfa Lavals centrale datacenter i Lund; et stort projekt med mange delprojekter, som stadig er under afvikling.

Fusion af to globale intranet på en og samme platform

Som et vigtigt led i fusionen var det fra starten ønsket, at Aalborg Industries’ intranet på et tidspunkt blev sammenlagt med Alfa Lavals eksisterende intranet, så medarbejderne ikke skulle tilgå to forskellige platforme for at følge koncernnyheder, indhente information, samarbejde og dele viden osv. 
Nu er tiden kommet og ProActives lokale Aalborg afdeling har i tæt samarbejde med Alfa Lavals projektleder netop gennemført projektet med at migrere Aalborg Industries’ gamle intranet over på Alfa Lavals intranet platform.

"ProActive har løst migreringsopgaven tilfredsstillende og inden for tilbudte tidsestimering", siger Troels Kjemtrup, Manager of Administrative IT and Global Axapta at Alfa Laval Aalborg A/S. 

For nærmere information kontakt venligst Peter Tollerup Laursen på telefon 41 72 32 58.