Alle nyheder
17. november 2015

A-TEX reducerer drifts- og licens-omkostningerne med Microsoft Cloud

Den Herning-baserede tekstilvirksomhed A-TEX vil opnå markante besparelser ved at flytte data og applikationer op i skyen på Microsofts Office 365, Azure og EMS platforme.

Den danske tekstilvirksomhed A-TEX, der leverer identitetsskabende brandingartikler til modeindustrien, vil opnå anselige besparelser på softwarelicenser og it-drift ved at gå fra egen drift og vedligeholdelse til i stedet at benytte Microsofts cloud services som Office 365, Azure og Enterprise Mobility Suite. Samtidig ønsker A-TEX en moderne og skalerbar IT platform uden at gå på kompromis med sikkerhed og brugervenlighed.

ProActive har hjulpet A-TEX med at sikre, at denne transition er foregået på den mest hensigtsmæssige måde.

Ud over den økonomiske besparelse på licenser, drift og vedligehold er det også målet at styrke organisationens interne vidensdeling og kommunikation ved at give medarbejderne adgang til at bruge de nyeste produktivitetsværktøjer fra Microsoft - SharePoint, Yammer, Skype for Business og OneDrive for Business.

Nem, sikker og mobil adgang for brugerne

Med Enterprise Moblity Suiten og Intune kan A-TEX nemt give deres medarbejdere hurtig og sikker adgang til diverse forretningsapplikationer i A-TEX’ eget datacenter og i Office 365, hvad enten de tilgår applikationerne fra en PC eller et mobile device.

Azure har endvidere givet A-TEX mulighed for at opbygge en skalerbar infrastruktur, hvor der sikres, at A-TEX’ forskellige geografiske lokationer har optimale forbindelser til datacentret.

IntraActive Intranet

A-TEX har også valgt IntraActive Intranet som global intranet platform for 300 brugere for at skabe en endnu mere smidig kommunikation- og samarbejdsplatform, der sikrer en fælles og fremtidig tilgang til al information og dokumentsamarbejde på  tværs af lokationer og tidzoner.

"Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med ProActive; vi får den sparing og hjælp vi har behov for og lukker de videnshuller vi har, og med en metode, hvor vi bliver opkvalificeret, når vi laver projekter", siger Ole Aggerholm, Chief Information Officer fra A-TEX.