Sags- og dokumenthåndtering

Udnyt de brugervenlige standardværktøjer i Microsoft 365 til sags- og dokumenthåndtering, og gør brugerne gladere og mere produktive.

Enterprise Content Management, Sags- og dokumenthåndtering, Case Management, ESDH – alle disse betegnelser dækker over forskellige vinkler på dét at håndtere dokumenter. Senest er det hele blevet udvidet med begrebet IIM – Intelligent Information Management, som tilføjer automatisering og analyse af indholdet til de mere klassiske discipliner.

I ProActive arbejder vi standardiseret med alle disse vinkler for at give jer den helt rigtige løsning på en sikker og forretningsintegreret måde - og ikke mindst arbejder vi netop på at automatisere så meget som overhovedet muligt, så jeres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder alle får den optimale brugeroplevelse.

Sags- og dokumenthåndtering (ESDH) har længe været en disciplin, der har været forbundet med unødvendigt besværlige arbejdsgange og tunge proprietære IT-systemer, som har virket som datasiloer og været dårligt integreret med brugernes daglige kontorværktøjer.

Men hvorfor skal det absolut være besværligt at tilgå og arbejde med sags- og dokumenthåndtering?

I dag har de fleste organisationer allerede udstyret deres kontormedarbejdere med Office 365 som digital værktøjskasse. Hvorfor så ikke lade sags- og dokumenthåndtering blive en integreret del af deres værktøjskasse og dermed gøre medarbejderne både gladere og mere produktive – og få flere fordele ud af hele Office 365 pakken.

ESDH i den digitale tidsalder

Moderne ESDH er en integreret del af den digitale arbejdsplads på lige fod med de øvrige Office 365 værktøjer.

Office 365 + WorkPoint = Moderne sags- og dokumenthåndtering

ProActive leverer kundetilpassede sags- og dokumenthånderingsløsninger baseret på Office 365 og 3. partsproduktet WorkPoint 365. Det giver din organisation en lang række af fordele:

  • En moderne brugervenlig løsning, der er integreret del af brugernes digitale værktøjskasse (Office 365)
  • Nem og hurtig tilgang via mobile enheder
  • Øget datasikkerhed med multifactor authentication mm. - hvor det er nødvendigt
  • Fleksible muligheder for at samarbejde om sager og dokumenter både med interne og eksterne (Office, SharePoint, Microsoft Teams)
  • Fantastiske muligheder for optimering og automatisering ved hjælp af AI

Med andre ord, din organisation har aldrig haft bedre muligheder for at gøre en ende på de forældede ESDH-silosystemer og bringe sags- og dokumenthåndtering med ind i den digitale tidsalder.

Din organisation har sandsynligvis allerede i dag Office 365. Ved en relativ overskuelig investering i 3. partsproduktet WorkPoint 365 og ProActives konsulentydelser kan din organisation på ganske kort tid være oppe at køre på en ny og moderne ESDH / EDH / sags- og dokumenthåndteringsløsning.

Hvordan griber vi projektet an?

ProActives erfarne EDH konsulentteam anvender en velafprøvet projektmodel for leverancerne, som grundlæggende sikrer, at vi tager hensyn til jer som organisation, og de mål I har – ikke kun for behandlingen af dokumenter, men også i det større billede. Da vores løsninger er baseret på standardværktøjer fra Microsoft og WorkPoint, fylder den tekniske implementering forholdsvis lidt, og de største kompleksiteter er derfor typisk migrering af indhold og systemintegration.

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.
Gorm
Gorm
Priem
Partner
+45 27 22 33 22
gorm@proactive.dk