IntraActive Learning

Læringsportal

Giv jeres medarbejdere en nem introduktion til deres nye standardværktøjer

I moderne organisationer fokuseres der på at udvikle kompetencer og øge produktiviteten ved hjælp af nye, smarte værktøjer. Men det er ofte ganske omkostningsfuldt at danne det læringsmateriale, der skal til for at klæde medarbejderne ordentligt på for at kunne tage værktøjerne i brug.

Derfor har vi udviklet en læringsportal med færdige kurser, som sikrer, at virksomhedens medarbejdere nemt bliver introduceret til og kan benytte de forskellige nye programmer på bedste vis.

IntraActive Learning - et Microsoft 365 læringsunivers


IntraActive Learning

IntraActive Learning er en brugervenlig og lettilgængelig læringsportal. Med over 20 kurser fortæller vi dig ”hvordan”, men også ”hvorfor”, så du og dine medarbejdere kan se værdien i de forskellige værktøjer.

Vores kurser omhandler Microsofts standardteknologier, herunder Windows styresystem og Office 365 programmer til samarbejde og personlig produktivitet.

Med IntraActive Learning kan alle dine medarbejdere få den træning de har behov for i deres eget tempo. Du slipper for omkostningerne og det logistiske mareridt ved at arrangere træning for alle, og du kan sikre at få mest muligt ud af din Office 365 investering.

Læs mere om priser, og hvordan du kommer i gang.

Intraactive Learning

Case:

Danish Crown løfter medarbejdernes kompetencer med læringsportal.

Danish Crown

Case:

Lejerbo sætter opkvalificering i system med ny læringsportal.

Lejerbo
Lasse
Lasse
Skjelmose
Manager, IntraActive Learning
+45 27 22 33 72
lasse.skjelmose@proactive.dk

IntraActive Learning

Få adgang til over 20 introduktions- og træningskurser i alle standardprogrammerne i Office 365 - både på dansk og engelsk.

Learning
Læs mere her

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.