Kommunikation og samarbejde

Kommunikation og samarbejde er én og samme løsning med Microsoft Teams.

Uden kommunikation, intet samarbejde. Og nu hvor arbejdet hverken er bundet til et bestemt tidspunkt eller en fysisk placering, er det nødvendigt at gentænke gårsdagens løsninger.

Da kommunikation og samarbejde er to sider af samme sag, bør medarbejdernes værktøjer være opbygget på samme måde. Fundamentet for ProActive Communications er Microsoft Teams.

Microsoft Teams kombineret med ProActives årelange erfaring med både den tekniske- og forretningsmæssige løsningsimplementering, giver jer mulighed for at høste værdien ved:

 • Hurtigere og bedre beslutninger idet kommunikation og samarbejde sker direkte i kontekst af de opgaver, der skal løses.
 • Fleksibilitet i tid og sted, da du kan arbejde fra PC/Mac, browser, smartphone, tablet m.v.
  Tættere samarbejde med kunder, partnere og borgere som alle kan være med i møder og samarbejdsrum.
 • Optimering af værktøjskassen ved at integrere fx CRM, kontaktcenter, projektstyring, business intelligence mv. direkte ind i samarbejdsrummene.

Introducing Microsoft Teams

Introducing Microsoft Teams, the chat-based workspace in Office 365. When teams have a dedicated place designed to help them be more effective together, there's no limit to what they can achieve.

Office 365 Teams - En digital Schweitzerkniv

I det følgende kigger vi specifikt på Teams som fundament for jeres kommunikationsbehov.

Overordnet set giver løsningen jer mulighed for at konsolidere jeres eksisterende løsninger til telefoni - inklusiv omstilling og kontaktcenter – samt audio-, video- og webkonference i én samlet cloudbaseret løsning.

Ud over de reducerede drifts- og administrationsomkostninger, kan løsningen også give direkte besparelser på både licenser og supportaftaler. Anvender I Microsoft Office 365 i dag, vil Teams med stor sandsynlighed allerede være en del af jeres licens.

Herunder ses blot nogle af mulighederne:

 • Afhold audio-, video og webmøder med op til 250 deltagere
 • Kunder, partnere og borgere kan deltage uden ekstra licenser
 • Alle kan deltage fra deres foretrukne enhed: PC/Mac, browser, telefoni, smartphone, tablet, dedikeret mødelokale m.v.
 • Brug presence til at se, om din kollega er ledig, inden du starter en chat, desktopdeling eller et audio/videoopkald
 • Del din presence med eksterne brugere på Lync, Skype for Business og Teams over hele verden, så det bliver lige så let at kommunikere med folk på den anden side af kloden, som kollegaen nede ad gangen
 • Og du kan kommunikere gratis med dem alle via chat, audio- eller videoopkald, samt deling af skrivebord
 • Tilføj fuld telefoni til jeres løsning, du kan ringe til og fra det offentlige telefonnet (PSTN)
 • Lad jeres reception og kontaktcenter få en tidssvarende multikanalløsning ved at tilføje fx Zylincs løsning til jeres Teams-telefoni.

Vestas gennemfører succesfuld adoption af Microsoft Teams

Vestas - Microsoft Teams
Læs mere

Hvordan kan ProActive hjælpe?

Microsoft Teams går sin sejrsgang over hele verden, og potentialet i løsningen er enormt, hvis brugerne udnytter de nye muligheder for samarbejde og kommunikation. For nogle brugere vil Teams være den mest naturlige ting i verden, for andre et nyt univers. Med ProActives adoption-ydelser kan vi hjælpe jer med at høste det fulde potentiale i både Microsoft Teams og de øvrige dele af Microsofts platform.

Vi hjælper jer med at etablere en samlet, cloudbaseret kommunikationsløsning uanset om medarbejderne blot skal have en erstatning for deres forældede skrivebordstelefon, om I har behov for en komplet løsning med omstillingsbord og Call Center-funktioner fra Zylinc, eller om I ønsker at konsolidere alle jeres eksisterende systemer i Teams.

Kontakt os for et inspirationsmøde, hør om andre virksomheders positive erfaringer med Teams og Office 365 og bliv klogere på potentialet for din virksomhed.

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.

Kontakt

Jørgen Rahbek
Jørgen
Rahbek
Sales Executive
+45 40 90 41 49
jorgen.rahbek@proactive.dk

Få gratis adgang til træningskurser i Microsoft Teams

Skal du og dine kollegaer hurtigst muligt have samarbejdet hjemmefra til at glide med Microsoft Teams?

ProActive Learning
Læs mere her