Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop

Fleksibilitet og skalerbarhed til jeres virtuelle skriveborde

Forestil dig at jeres medarbejdere har mulighed for at arbejde fra alle steder i verden, og at de kan gøre det uden at I skal gå på kompromis med jeres forretnings IT-sikkerhed. Medarbejdere har i dag mere end nogensinde før et ønske om og behov for at arbejde fra andre steder end det klassiske kontorskrivebord.

Ved hjælp af Windows Virtual Desktop kan jeres forretning introducere et nyt og moderne arbejdsmiljø, hvor jeres medarbejdere kan arbejde på tværs af forskellige enheder og uafhængigt af deres fysiske placering.

Samtidig kan I ved hjælp af Windows Virtual Desktop sikre compliance og IT-sikkerhed, så arbejdet på tværs af enheder og fra f.eks. hjemmearbejdspladser lever op til jeres forretningsmæssige sikkerhedsbehov.

Windows Virtual Desktop tilbyder desuden muligheden for, at I kan spare penge på licenser og giver jer samtidig friheden til nemt og hurtigt at tilpasse jeres virtuelle skriveborde til lige præcis jeres medarbejderes behov.

Windows Virtual Desktop

Microsoft's Windows Virtual Desktop (WVD) Solution on Microsoft Azure. If your organization is looking for a more efficient, productive, and secure approach to desktop virtualization, this series will walk you through the full solution.

Windows Virtual Desktop muliggør:

  • Et personligt Windows 10 skrivebord, der altid er opdateret og tilgængelig på enhver enhed
  • Mulighed for fleksibilitet i valg enheder og for at medarbejderens egne enheder kan benyttes
  • Adgang til den fulde Office 365 ProPlus pakke, optimeret til at give den mest produktive oplevelse til brugerne
  • Automatisk skalerbarhed
  • Nye teknologier som forbedrer logon-tid og applikationsstart
  • Nye teknologier der forbedrer sikkerheden
Windows Virtual Desktop

Hvordan kan vi hjælpe?

ProActive har skabt et Windows Virtual Desktop rammeværktøj, der sikrer, at I bliver guidet igennem hele processen fra først at identificere et muligt behov for sikre virtuelle skriveborde til at have implementeret en Windows Virtual Desktop løsning, der skaber fordele for hele jeres forretning. Det første skridt på rejsen er for mange virksomheder ProActives Windows Virtual Desktop Proof of Concept.

Vores Proof of Concept er udarbejdet med udgangspunkt i Microsofts best practices såvel som vores egen omfattende erfaring indenfor området. Vores Proof of Concept er baseret på en tretrinsmodel, der består af en indledende workshop, en implementering af Windows Virtual Desktop og slutteligt en afsluttende workshop.

I vores Windows Virtual Desktop Proof of Concept vil I:

  1. Først modtage en præsentation af produktet og konceptet i den indledende workshop. Den indledende workshop er efterfulgt af en mindre analyse af jeres eksisterende IT-miljø.
  2. Der foretages en minimumsopsætning af Windows Virtual Desktop, der sikrer, at I opnår den nødvendige indsigt i hvad Windows Virtual Desktop tilbyder.
  3. Slutteligt afholdes en workshop hvor oplevelsen med produktet diskuteres og gennemgås, vores konsulenter svarer på jeres spørgsmål og næste skridt på jeres rejse vendes.

Hvis I allerede har afdækket jeres behov, og er helt afklarede med Windows Virtual Desktops muligheder, står vores dygtige konsulenter også klar til at hjælpe jer.

Ved hjælp af ProActives Windows Virtual Desktop rammeværktøj har vi mulighed for at hjælpe jer igennem hele processen, uanset hvor på jeres rejse I befinder jer, når vi først snakker sammen.

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.
Jesper
Jesper
Johansen
Director - Cloud, Infrastructure & Security
+45 22 49 00 94
jesperj@proactive.dk
Jesper Drechsler
Jesper
Drechsler Nielsen
Sales Executive - Cloud, Infrastructure & Security
+45 41 30 42 92
jdn@proactive.dk