Microsoft Windows Virtual Desktop

Fleksibilitet og skalerbarhed for firmaets virtuelle desktops

Flere virksomheder oplever i dag et stigende ønske fra medarbejdernes side om muligheden for mere fleksibilitet i forhold til at kunne arbejde fra flere forskellige enheder og fra et hvilket som helst sted i verden. Med Windows Virtual Desktop frigøres brugerne fra deres normale desktops, samtidigt med at virksomhedernes ønske om at sikre en høj grad af sikkerhed opretholdes.

Én af de primære fordele ved at migrere virksomhedens infrastruktur til en cloududbyder som Microsoft Azure er, at alt hardware og platformsvedligeholdelse outsources direkte til Microsoft. Det frigiver dermed ressourcer til at fokusere på at løse reelle forretningsproblemer.

Windows Virtual Desktops fleksibilitet og skalerbarhed er behovsstyret, og da forretningens krav hurtigt kan ændre sig, er der i dag brug for en platform, der gør det nemt at tilpasse den til de aktuelle forretningsbehov. Med Windows Virtual Desktop kan forretningen hurtigt tilpasse et eksternt skrivebord til brugerne og levere nye applikationer som RemoteApps. Dette kan anvendes, som en del af en strategi om at benytte flere af de muligheder, som Microsoft og ProActive (via partnerskab) leverer under løsningsområdet Modern Workplace.

Fordele som din virksomhed vil kunne opnå med Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop er en desktop- og app-virtualiseringstjeneste, der kører i Microsoft Azure, og gør, at man kan benytte en speciel udgave af Windows 10 Enterprise i en udgave med flere brugere. Dette er en ny løsning, der tillader flere brugere samtidig, og som tidligere kun Windows Server har kunnet levere. Denne nye mulighed giver brugerne en velkendt Windows 10-oplevelse, mens IT kan drage fordel af omkostningsfordelene ved flere brugere og desuden kan benytte eksisterende Windows-licenser i stedet for specielle RDS-klientadgangslicenser (CAL'er).

Kort sagt muliggør Windows Virtual Desktop:

 • Et personligt Windows 10 skrivebord der altid er opdateret og tilgængelig på enhver enhed
 • Adgang til den fulde Office 365 ProPlus pakke, optimeret til at give den mest produktive oplevelse til brugerne med fuld support for Outlook Cached Mode, OneDrive, Teams og Windows Search
 • Nye teknologier som:
  • Profile Containers, der er en erstatning for roaming profiles, user profile discs og folder redirection, og som forbedrer logontid og applikationsstart væsentligt
  • Java Redirection, der forbedrer sikkerheden ved at knytte specifikke Java versioner til individuelle applikationer eller websteder
 • Mulighed for fleksibilitet i valg af klient, hvor alt fra tynde klienter, bærbare, tablets og medarbejderens egne enheder kan benyttes (BYOD)
 • Windows 7’s virtuelle desktops med gratis udvidede sikkerhedsopdateringer i yderligere tre år, hvis virksomheden har behov for at drifte legacy applikationer en tid endnu
 • Administration af Windows 10, Windows Server og Windows 7 desktops og programmer med én samlet administrationsoplevelse
 • Mindre vedligeholdelse og support i forhold til eventuel egen on-premise løsning såsom VDI, RDS og Citrix
 • Automatisk skalerbarhed

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi kan hjælpe jer i gang med Windows Virtual Desktop med vores Proof-of-Concept demonstration eller ved at assistere med migreringen eller transformationen af jeres allerede eksisterende løsning til Microsoft Azure.

Vores Proof-of-Concept demonstration består af et kort forløb på nogle få workshopdage, efterfulgt af et mindre testmiljø der tager udgangspunkt i best practice fra Microsoft.

Formålet med processen er at give jer en konkret forståelse for, hvad Windows Virtual Desktop kan give jer, samt en fornemmelse for hvilke muligheder der er for at forbedre jeres nuværende løsning.

Har I allerede afdækket jeres behov, og er nået frem til at Microsoft Azure er en del af jeres strategi, kan vores erfarne konsulenter hjælpe jer godt i gang med ibrugtagningen af Microsofts services, samt assistere jer med oprettelsen af en Azure Landingzone. Dette giver jer det nødvendige fundament til implementeringen af Windows Virtual Desktop, og sørger for, at den nødvendige compliance og sikkerhed er tænkt ind fra starten af jeres rejse i skyen.

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.
Jesper
Jesper
Johansen
Director - Cloud, Infrastructure & Security
+45 22 49 00 94
jesperj@proactive.dk
Jesper Drechsler
Jesper
Drechsler Nielsen
Sales Executive - Cloud, Infrastructure & Security
+45 41 30 42 92
jdn@proactive.dk