Internet of Things

Kom nemt i gang med IoT i din virksomhed

IoT (Internet of Things) dækker over det stigende antal små enheder, der er indlejret i eller koblet på fysiske ting for at indsamle og udveksle data via internettet. Disse enheder gør det muligt for os at indsamle, overvåge, analysere og handle på øget indsigt i f.eks. et bymiljø, en produktionslinje i fabrikken, indeklima i en bygning eller sågar borgernes sundhed og velfærd.

IDC (International Data Corporation) anslår, at der vil være 20,4 milliarder IoT-enheder tilsluttet internettet i slutningen af 2020 og mere end 41,6 milliarder enheder i 2025.

Med IoT kan din virksomhed opnå helt nye indsigter i jeres produkter, ydelser og processer, som hidtil ikke har været mulige. Disse nye indsigter kan I bruge til at transformere hele eller dele af jeres forretning – forny jeres produkter, optimere jeres processer, engagere jeres kunder eller gøre jeres medarbejdere endnu mere produktive og tilfredse.

Tænk stort, start småt og udnyt en standardplatform

Vejen til jeres kommende IoT-platform skal planlægges og designes, så det ikke kun forbliver på et pilotstadie, men bringes i reel drift og videreudvikles. Alt for mange IoT-pilotprojekter er strandet på forsøgsstadiet i lukkede siloer og proprietærer systemer.

ProActive anbefaler at udnytte en skalerbar standardplatform, som favner data på tværs af systemer, og samtidig opfylder de højeste standarder inden for sikkerhed og sikker dataopsamling.

 

Microsoft IoT Solutions


Azure IoT – simpel, sikker og smart

ProActives IoT-løsninger er baseret på Microsofts standard platform Azure IoT. Azure IoT tilbyder en lang række ”plug-and-play” IoT-services og sikker opkobling af IoT-enheder.

Med Azure IoT er det nu ikke længere kun de største virksomheder, som kan være med på IoT-bølgen. Azure IoT er tilgængelig for alle virksomheder og organisationer i forhold til både teknologi og økonomi.

I ProActive kan vi tyvstarte din rejse med et prækonfigureret IoT-framework tilpasset din branche, som binder Microsoft standardteknologier sammen, så vi nemmere og hurtigere kan få afprøvet din business case i virkeligheden.

Den succesfulde IoT rejse starter ved valg af en standard platform, som tilbyder simplificeret igangsætning, skalerbarhed, sikkerhed og intelligent funktionalitet, som kan korrelere og samle data på tværs af forskellige kilder.
Kim Gregersen, Manager, ProActive

Microsoft's Vision for IoT

The Internet of Things presents tremendous opportunities for businesses, and at Microsoft, we believe it doesn't have to be difficult. The Internet of Things (IoT) starts with your things, where your things are what matter most to your business. Learn more about how IoT can help transform your business.

Hacking og sikkerhed i IoT netværk

Den forventede og kraftige vækst i udbredelsen af IoT enheder, kombineret med den øgede sikkerhedstrussel, sætter store krav til øget IT-sikkerhed. Microsoft investerer intensivt i sikkerhed og tilbyder en platform, som løbende bliver udvidet og forbedret med højeste sikkerhed, helt fra den fysiske IoT enhed ud til Cloud.

ProActive som din IoT partner

ProActive tilbyder skræddersyede IoT løsninger, hvor I nemt kan forbinde jeres IoT enheder uden at bekymre jer om sikkerheden.

ProActive har især specialiseret sig i at levere IoT-løsninger til både private virksomheder og offentlige organisationer inden for følgende områder:

Vi tilbyder løsninger, der dækker Microsoft samlede cloud platform indenfor både AI, IoT, Big Data og sikkerhed.

Vi samarbejder desuden med en lang række partnere, inden for gateway, carrier eller device-leverandører med speciale indenfor forskellige industrisegmenter.

Kom nemt og hurtigt i gang med IoT

ProActive kan tilbyde to veje til nem og hurtig igangsætning afhængig af, hvor langt I er:

  • IoT Envisioning, kort workshop forløb, som anskueliggør mulighederne med IoT og identificerer de scenarier, hvor IoT ville kunne gøre størst gavn for netop din virksomhed.
  • IoT MVP Pilot (Minimum-Viable-Product ) pilotprojekt, hvor vi med en i forvejen udvalgt use-case bringer dit IoT projekt hurtigt i drift ved hjælp af ProActives IoT framework.
    Har du identificeret og engageret dig i at finde udnyttelse af disse digitale teknologier og derved transformere jeres organisation til at omfavne disse unikke muligheder?

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag, og hør nærmere om mulighederne for at komme godt i gang med IoT og udnyt det uforløste potentiale, tag det næste skridt i den digitale transformation.

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.
Jan
Jan
H. Christiansen
Kontakt
+45 28 11 07 62
jhc@proactive.dk