Gratis sikkerhedstjek for hjemmearbejdspladser

Har I husket at sikre jer imod cybertrusler ved brugen af hjemmearbejdspladser?

Mange virksomheder og organisationer har i den seneste tid haft travlt med at få etableret hjemmearbejdspladser for deres medarbejdere. Når medarbejdere arbejder hjemmefra, forstærkes nogle helt centrale IT-sikkerhedsmæssige udfordringer. Derfor er det ekstremt vigtigt at sikre sig imod cybertrusler; også når en etablering af hjemmearbejdspladser hurtigt er blevet udrullet. Center for Cybersikkerhed vurderer, at risikoen for cyberangreb er forhøjet nu i denne tid, hvor de fleste medarbejdere arbejder og tilgår virksomhedens systemer hjemmefra.

Få et gratis sikkerhedstjek for jeres hjemmearbejdspladser

ProActive vil gerne hjælpe jer med at bevare en høj IT-sikkerhed, selv når medarbejdere er spredt ud på hjemmearbejdspladser. Derfor tilbyder vi lige nu et gratis sikkerhedstjek for jeres hjemmearbejdsplads baseret på Microsoft cloud. Sikkerhedstjekket afholdes som en 1-times virtuel workshop, der hjælper jer til hurtigt og effektivt at komme i gang med at sikre jer mod cybertrusler.

På workshoppen vil I få:

  • Foretaget en risikovurdering af jeres tre største bekymringer, baseret på nuværende opsætning
  • Få et overblik over jeres behov og hvad Microsoft tilbyder af relevante muligheder
  • Få et overblik over forbedringspunkter og nødvendig handling

Efter afholdelsen af workshoppen vil I modtage en arbejdspakke, der er udarbejdet med udgangspunkt i workshoppens resultater. Denne arbejdspakke vil sikre, at I let kommer i gang med forbedringen af jeres IT-sikkerhed, så I er bedst muligt rustet imod cybertrusler.

Forud for workshoppen modtager I en række afklarende spørgsmål, som vi på workshoppen kommer til at gennemgå med jer. Herved får I størst mulig værdi af sikkerhedstjekket, og vi sikrer, at de anbefalinger og forbedringspunkter, vi præsenterer for jer, bedst muligt forbereder jer mod cybertrusler.

Broadcast: Den sikre hjemmearbejdsplads

Den sikre hjemmearbejdsplads

På denne broadcast viser vi, hvordan I bedst kan sikre organisationens identiteter, applikationer, data og enheder på jeres hjemmearbejdspladser.

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.

Kontakt

Jesper
Jesper
Johansen
Director - Cloud, Infrastructure & Security
+45 22 49 00 94
jesperj@proactive.dk
Jesper Drechsler
Jesper
Drechsler Nielsen
Sales Executive - Cloud, Infrastructure & Security
+45 41 30 42 92
jdn@proactive.dk

Lynhurtig udrulning af Microsoft Teams

Skal I lynhurtigt have etableret en effektiv hjemmearbejdsplads i Microsoft Teams for jeres medarbejdere?

Microsoft Teams udrulning
Læs mere her