Azure Sentinel

Azure Sentinel Proof of Concept

Skab et funktionelt overblik over trusler og sikkerhedshændelser

Virksomheder oplever i dag at blive oversvømmet af mængden af sikkerhedstrusler. Mange bruger al for lang tid på at finkæmme samt identificere anormaliteter og mulige hændelser i IT-miljøet. Derfor er der et stort behov for en løsning, der støtter forretningen i at fokusere på de vigtigste trusler, og dermed få elimineret unødig støj i sikkerhedsarbejdet.

Den brugervenlige og cloudbaserede SIEM-løsning Azure Sentinel sørger for at skabe et intelligent overblik over de vigtigste sikkerhedsadvarsler og -hændelser, så I kan bruge jeres tid, der hvor den giver størst sikkerhedsmæssig værdi.

Azure Sentinel benytter kunstig intelligens til at analysere en stor mængde trusler hver dag, og filtrerer støjen fra de mange aktiviteter. Således giver servicen jer et langt bedre og mere fokuseret overblik over de trusler, I bør være opmærksomme på og reaktive i forhold til.

Azure Sentinel gør det nemt at indsamle sikkerhedsdata på tværs af logs fra alle enheder; herunder netværk, firewall, servere, it-systemer, endpoints og cloud. Dette er uafhængigt af, hvorvidt de opholder sig i jeres on-premise miljø, i Azure eller i andre cloudtjenester.

Fordele din virksomhed vil kunne opnå ved at benytte Azure Sentinel:

 • Gøre registrering af og reaktion på trusler smartere og hurtigere ved hjælp af kunstig intelligens

 • Minimere responstiden og derved kritisk tid ved drifts-eller sikkerhedsrelaterede hændelser

 • Skabe et centralt og fokuseret ”near real-time view” af aktive trusler

 • Lettere og hurtigere at opdage mønstre og ændringer fra normalbilledet samt uregelmæssigheder i jeres miljø

 • Indsamle data fra alle kilder i hele forretningen

 • Mulighed for at understøtte virksomhedens Use Cases og kategorisere disse efter MITRE ATT&CK

 • Automatisere respons på trusler – enten ved hjælp af best practice eller skræddersyede responskrav

 • Lettere at opretholde compliancekrav, f.eks. i forhold til GDPR, ved hjælp af historiske rapporter der kan dokumentere overholdelse heraf

 • Automatisk skalerbarhed såleldes at Azure Sentinel imødekommer jeres specifikke sikkerhedsbehov

Hvordan kan vi hjælpe?

Hvis I er interesserede I at tage første skridt mod at drage nytte af Azure Sentinels mange fordele, kan vi I ProActive hjælpe jer godt i gang med vores Proof of Concept (PoC). Vores Azure Sentinel PoC forløber over tre dage, indeholder to workshopdage, og er sammensat med udgangspunkt i ProActive security baselines. 

Formålet med vores Azure Sentinel PoC er at give jer konkret forståelse for, hvad Azure Sentinel kan bidrage med i jeres forretning. Herunder at give en introduktion til, hvordan Azure Sentinel kan styrke jeres sikkerhedsprofil med udgangspunkt i jeres miljø og sikre, at I opnår en virkelighedsnær erfaring hermed. 

I løbet af de to workshopdage vil vi skabe et overblik over jeres nuværende infrastruktur- og datacenterplatform og over hvilke krav og behov jeres baseline opfylder i dag. I løbet af workshopperne tilsluttes jeres relevante datakilder til Azure Sentinel. Herefter opsættes standard Work Books og Analytics i Azure Sentinel, for at vi sammen kan monitorere, visualisere og analysere jeres data. Herved sikres et funktionelt overblik over alerts og incidents allerede i løbet af workshoppen. 

Efter de to workshopdage udarbejder vi en PoC-rapport, der sikrer, at I har konkret dokumentation til det følgende arbejde med Azure Sentinel. Heri dokumenteres blandt andet vores sikkerhedsanbefalinger til jer, og et udkast til roadmap og dertilhørende arbejdspakker, der beskriver den mulige fremtidige implementering af Azure Sentinel. 

Med ProActives Azure Sentinel PoC får I altså:

 • En grundig forståelse for mulighederne med Azure Sentinel

 • En analyse af jeres nuværende sikkerhedssetup (infrastruktur såvel som datacenter)

 • En midlertidig opsætning og konfiguration jeres Azure Sentinel løsning

 • Et første skridt på vejen til at tage Azure Sentinel i brug

Azure Sentinel – Øg din IT-sikkerhed og stop trusler, før de gør skade!

Skab næste generations sikkerhedshandlinger med cloud og kunstig intelligens. Med Azure Sentinel kan du få overblik over hele virksomheden. Brug cloudintelligens og intelligens i stor skala med erfaring inden for Microsoft-sikkerhed. Gør registrering af og reaktion på trusler smartere og hurtigere med kunstig intelligens. Slip for konfiguration og vedligeholdelse af en sikkerhedsinfrastruktur, og skaler op og ned for at imødekomme dine sikkerhedsbehov, mens du reducerer it-omkostningerne.

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.

Kontakt

Jesper
Jesper
Johansen
Director - Cloud, Infrastructure & Security
+45 22 49 00 94
jesperj@proactive.dk
Jesper Drechsler
Jesper
Drechsler Nielsen
Sales Executive - Cloud, Infrastructure & Security
+45 41 30 42 92
jdn@proactive.dk