Azure Sentinel

Azure Sentinel - Proof of Concept

Gør registrering af sikkerhedshændelser og reaktion på trusler smartere og hurtigere ved hjælp af kunstig intelligens

Den brugervenlige og cloudbaserede SIEM-løsning Azure Sentinel kan være et utroligt nyttigt værktøj til at beskytte din virksomhed uagtet størrelse og it-systemer. Azure Sentinel gør det nemt at indsamle sikkerhedsdata på tværs af hele din organisation fra enheder, til brugere, til apps og servere i enhver sky.

Her er nogle af de mange fordele din forretning vil kunne opnå ved at benytte Azure Sentinel:

  • Et centralt og fokuseret ”near real-time view” af aktive trusler
  • Automatisering af respons på trusler – enten ved hjælp af best practice eller skræddersyede responskrav
  • Indsamling af data fra alle kilder i hele forretningen
  • Minimering af responstiden og derved kritisk tid ved drifts- eller sikkerhedsrelaterede hændelser

Azure Sentinel bruger kunstig intelligens til at sikre, at du hurtigt kan identificere reelle trusler og frigøre dig fra byrden af traditionelle SIEM'er ved at eliminere behovet for at bruge tid på at oprette, vedligeholde og skalere infrastruktur. Da den er bygget på Azure, tilbyder den næsten ubegrænset plads og hastighed til at imødekomme dine sikkerhedsbehov.

Hvordan kan vi hjælpe?

Hvis I er interesserede I at tage første skridt mod at drage nytte af Azure Sentinels mange fordele, kan vi I ProActive hjælpe jer godt i gang med vores Proof of Concept (PoC). Vores Azure Sentinel PoC forløber over tre dage, indeholder to workshopdage, og er sammensat med udgangspunkt i ProActive security baselines. 

Formålet med vores Azure Sentinel PoC er at give jer konkret forståelse for, hvad Azure Sentinel kan bidrage med i jeres forretning. Herunder at give en introduktion til, hvordan Azure Sentinel kan styrke jeres sikkerhedsprofil med udgangspunkt i jeres miljø og sikre, at I opnår en virkelighedsnær erfaring hermed. 

I løbet af de to workshopdage vil vi skabe et overblik over jeres nuværende infrastruktur- og datacenterplatform og over hvilke krav og behov jeres baseline opfylder i dag. I løbet af workshopperne tilsluttes jeres relevante datakilder til Azure Sentinel. Herefter opsættes standard Work Books og Analytics i Azure Sentinel, for at vi sammen kan monitorere, visualisere og analysere jeres data. Herved sikres et funktionelt overblik over alerts og incidents allerede i løbet af workshoppen. 

Efter de to workshopdage udarbejder vi en PoC-rapport, der sikrer, at I har konkret dokumentation til det følgende arbejde med Azure Sentinel. Heri dokumenteres blandt andet vores sikkerhedsanbefalinger til jer, og et udkast til roadmap og dertilhørende arbejdspakker, der beskriver den mulige fremtidige implementering af Azure Sentinel. 

Med ProActives Azure Sentinel PoC får I altså:

  • En grundig forståelse for mulighederne med Azure Sentinel

  • En analyse af jeres nuværende sikkerhedssetup (infrastruktur såvel som datacenter)

  • En midlertidig opsætning og konfiguration jeres Azure Sentinel løsning

  • Et første skridt på vejen til at tage Azure Sentinel i brug

Læs mere om Azure Sentinel

Azure Sentinel – udnyt AI til at stoppe trusler, før de gør skade!

Azure Sentinel er en cloudbaseret SIEM-løsning, der ved hjælp af kunstig intelligens skaber et overblik over de vigtigste sikkerhedsadvarsler, så du kan bruge jeres tid, der hvor den giver størst sikkerhedsmæssig værdi.

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.

Kontakt

Jesper
Jesper
Johansen
Director - Cloud, Infrastructure & Security
+45 22 49 00 94
jesperj@proactive.dk
Jesper Drechsler
Jesper
Drechsler Nielsen
Sales Executive - Cloud, Infrastructure & Security
+45 41 30 42 92
jdn@proactive.dk