Finance and Operations

Optimer din forretning med Dynamics 365 Finance and Operations 

Dynamics 365 Finance and Operations er en del af Dynamics 365-suiten, og har fokus på virksomhedsprocesser indenfor økonomi, produktion og drift. Finance and Operations kan suppleres og integreres med de andre elementer i Dynamics 365, som eksempelvis Field Service, kundeservice, salg og marketing.

Dynamics 365 Finance and Operations består af 3 ERP-applikationer fra Microsoft; Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Supply Chain Management og Dynamics 365 Retail. De tre løsninger fremstår som én samlet applikation, men sælges som forskellige løsninger. Du vælger derfor selv, hvilke af de Cloud-baserede ERP-løsninger der kan bidrage til væksten i netop din virksomhed.

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance er en løsning til økonomistyring. Applikationen, der er integreret i Dynamics suiten, tilbyder understøttelse af finansielle funktioner som budgetlægning, bogføring, regnskabsaflæggelse, likviditetsstyring og rapportering. 

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 SCM

Dynamics 365 Supply Chain Management understøtter arbejde indenfor produktion og logistik. I applikationen kan du få hjælp til aktiviteter som for produktionsstyring, lager, warehouse management og transport.

Dynamics 365 SCM

Dynamics 365 Retail

Dynamics 365 for Retail er løsningen til handel. Med D365 for Retail får du en applikation der understøtter handel både fysisk og digitalt, og bidrager til at give dine kunder én sammenhængende købsoplevelse.

Dynamics 365 Retail

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi kan hjælpe dig med først at analysere og kortlægge din virksomheds økonomi- og produktionsprocesser og dernæst opsætte og tilpasse en Dynamics 365 løsning, der understøtter din organisations unikke behov.

Læs mere om D365 for Finance and Operations her

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.
Michael Schmidt
Michael
Schmidt
Director
+45 41 30 42 69
michael.schmidt@proactive.dk