Tilbage

Intranet med SharePoint og Office 365

Skab de bedste rammer for kommunikation, samarbejde og vidensdeling.

Moderne organisationer er kendetegnet ved at have etableret ideelle rammer for, at medarbejderne let kan kommunikere, dele viden og samarbejde med hinanden på tværs af fagområder, afdelinger, lokationer og lande. Ofte er det det fælles intranet, der danner fundamentet for den interne kommunikation og vidensdeling, der foregår mellem medarbejderne.

Et velfungerende intranet gør jeres organisation bedre i stand til at sikre:

  • Et højt informationsniveau så medarbejderne er velinformerede om, hvad der foregår i organisationen
  • En fælles virksomhedsidentitet og -kultur som kan være med til at skabe fælles fodslag og få engagerede medarbejdere
  • Målrettet og vedkommende kommunikation for den enkelte medarbejder
  • Bedre rammer for vidensdeling og samarbejde på tværs af organisationen
  • Strømlinede forretningsprocesser

En mobil digital arbejdsplads

Et moderne intranet er meget mere end blot en intern digital opslagstavle, hvor man kan se nyheder, få de seneste interne servicemeddelelser og adgang til medarbejderhåndbogen. I moderne organisationer er intranettet en central indgang til hele organisationens samlede viden, herunder den enorme mængde viden, som er lagret i dokumenter, eller som flyder imellem medarbejderne.

Intranettet er i dag nået dertil, at det reelt set er medarbejdernes digitale arbejdsplads, hvor det traditionelle intranet alene var en af flere systemer til at få viden og information. Den traditionelle intranetportal har fået følgeskab af en lang række øvrige produktivitets- og procesunderstøttende værktøjer, som udgør en komplet digital arbejdsplads, der er tilgængelig på kontoret, eller når medarbejderen er på farten.

Få en skræddersyet standardløsning

Alle organisationer er unikke, og derfor er ingen intranetløsninger ens. Ikke desto mindre er der ofte mange funktionskrav, som går igen fra det ene intranet til det andet. Derfor har ProActive udviklet et intranet produkt IntraActive baseret på SharePoint eller Office 365, som gør det muligt for jeres virksomhed at få leveret et fleksibelt og køreklart intranet, som kan tilpasses jeres særlige behov inden for en overskuelig tid og til en attraktiv pris.

Intranettet som omdrejningspunkt for forretningsudvikling

Intranettet kan også ofte være driver for udvikling af organisationen og dens processer. SharePoint såvel som Office 365 platformen tilbyder et hav af muligheder for at understøtte og optimere en lang række forretningsprocesser, herunder dokumenthåndtering, projektstyring, kvalitetsstyring, HR-processer, social videndeling etc. Således kan implementeringen af et SharePoint / Office 365 baseret intranet blive omdrejningspunkt for fortsat udvikling af jeres forretning.