Tilbage

Internet of Things

Transformer jeres forretning gennem nye indsigter

Data som tidligere var svær eller nærmest umulig at opsamle, kan nu blive et værdifuldt aktiv for din virksomhed.

Med Internet of Things (IoT) kan jeres virksomhed opnå helt nye indsigter i jeres produkter og processer, som hidtil ikke har været mulige.

Disse nye indsigter kan I bruge til at transformere hele eller dele af jeres forretning – forny jeres produkter, optimere jeres processer, engagere jeres kunder eller gøre jeres medarbejdere endnu mere produktive og tilfredse.

Sådan indsamles jeres IoT data

Med udgangspunkt i jeres eksisterende organisatoriske setup kan IoT devices (måleenheder) tilsluttes jeres produktionsudstyr, biler, bygninger, rum, produkter osv. og således indsamle data om alt fra nedbrud i produktionen, temperaturer, gennemløbstider eller hvad der nu kunne være relevant at opsamle af data om jeres produkter eller processer i jeres organisation.

Sådan analyseres og visualiseres jeres IoT data

Den indsamlede data kan visualiseres i Power BI dashboards, som gør det nemt for jer hurtigt at analysere data og forudsige potentielle problemer eller anvende data til at se nye forretningsmæssige muligheder.

Sådan kommer du i gang med IoT

ProActive har udviklet en fremgangsmetode, der kan hjælpe jer med at komme i gang med at innovere med IoT. Metoden hjælper jer først og fremmest med at identificere oplagte områder, hvor IoT data kan gøre en afgørende forskel for jeres forretning.

Det kunne f.eks. være at identificere områder, hvor I kan indsamle data, der kunne være relevante for jeres kunder. Kunne denne data evt. tilføje ekstra værdi til jeres produkter eller lige frem tilføje en hel ny dimension til jeres produkter, som vil gøre jeres produkter mere attraktive i forhold til konkurrenternes og som kunderne endda ville være villige til at betale ekstra for?

Læs hvordan sportsfirmaet Nike bruger IoT til at tilføje en hel ny dimension til deres løbesko

Azure IoT Suite

Med Microsoft Azure IoT Suite får du som kunde et prækonfigureret setup, som du kan koble på din virksomhed. Suiten kan skaleres, så du kan starte med at forbinde en enkelt ting i din virksomhed og skalere op efter behov.