Tilbage

CRM - Hold styr på kunderelationerne

Få et forkromet overblik over kunderelationerne med en tilpasset CRM-løsning

Det er vigtigt for din virksomhed at pleje og fastholde relationerne til kunderne. Derfor er det vigtigt, at du og dine medarbejdere holder styr på al den viden og information, I indsamler om jeres kunder, og at det bliver gjort på en forholdsvis systematisk måde.

Få en tilpasset CRM-løsning, der understøtter jeres forretningsprocesser

ProActives CRM-løsninger er baseret på Microsoft Dynamics 365 platformen, som kan tilpasses så I får en løsning, der præcis understøtter jeres specifikke behov og forretningsprocesser.

ProActive kan hjælpe jer med at opsætte og tilpasse jeres CRM-løsning. Det gør vi typisk på baggrund af et indledende analyseforløb, hvor vi i tæt samarbejde med jer kortlægger jeres forretningsprocesser og får defineret jeres løsningsbehov.

Få bedre overblik over og del viden om kunder, leads og salgsmuligheder

Microsoft Dynamics 365 hjælper jer med at få overblik over jeres kunder, leads og salgsmuligheder og giver jer mulighed for nemt at dele relevant information om dem. E-mail-korrespondance og telefon- og mødeaktiviteter kan lynhurtigt spores i CRM direkte fra Outlook, så man til en hver tid kan få indblik i historikken på hver enkelt kunde, kontaktperson eller salgsmulighed.

Strømlin salgsprocessen og øg salget

CRM understøtter en disciplineret tilgang til hele salgsprocessen lige fra lead-generering og strømlinet overlevering fra marketing til salg, systematisk registrering af salgsmuligheder og tilknyttede salgsaktiviteter til proaktiv opfølgning.

Målstyring og rapportering

Sæt ambitiøse salgsmål for din salgsorganisation og lad CRM hjælpe med løbende at monitorere realiserede salgstal i forhold til målsætningen på tværs af territorier, produkter, kundetyper, sælgere mm. så du bedre kan prioritere og justere dine indsatser.

Skab tilfredse kunder med forbedret kundeservice

Giv dine servicemedarbejdere nem og hurtig adgang til opdateret kundeinformation, så de lettere kan servicere jeres kunder, når de ringer. Få et effektivt værktøj til håndtering af servicesager og planlægning af ressourcer.

Målret jeres marketingkampagner og konverter leads til salgsmuligheder

Udnyt jeres viden om kunderne til at målrette jeres nyhedsbreve og marketingkampagner i forhold til kundernes forskellige interesser. Mål effekten af jeres kampagner, sikr systematisk opfølgning og konverter flere leads til konkrete salgsmuligheder.