Tilbage

Application Development

Når de store standardprodukter ikke slår til

...eller når det ganske enkelt er blevet for dyrt med mastodontiske udviklingsprojekter, der varer flere år. Så giver en specialbygget Cloud eller Mobile løsning den største forretningsmæssige fordel.

Specialbyggede løsninger har altid været en af ProActives kernekompetencer, og den hastige udvikling indenfor cloud-teknologier giver stadig flere muligheder for bedre integration, større fleksibilitet, høj speed-to-market og ikke mindst reducering af omkostninger.

Specialbyggede løsninger

Siden 1997 har ProActive leveret en lang række succesfulde løsninger baseret på blandt andet Microsoft .NET og C# og har i dag stærke kompetencer inden for hele livscyklussen i implementeringen af både små og store løsninger.

Vi forstår vigtigheden i at levere 100 % forretningsværdi, og vi sætter en stor ære i at leve op til vores motto ’Thinking Your Business’. Derfor benytter vi agile udviklingsmetoder, velafprøvede arkitekturer og eksisterende komponenter og services samtidig med, at der er fokus på en sublim brugeroplevelse.

Paletten er bred, og vi har hjulpet mange kunder med implementering af webløsninger, cloud services, mobilapplikationer og integrationsløsninger – ofte i kombination.

Cloud

Cloud tilgangen reducerer omkostningerne ved specialbyggede løsninger ved at benytte en stabil infrastruktur, udnytte de mange eksisterende Cloud services og nedbryde barrierer mellem de klassiske IT-siloer. Åbenhed og grænseflader mod forretningspartnere, kunder og Internet of Things giver nye muligheder for at skabe konkurrencedygtige og innovative løsninger.

ProActive har siden 2010 leveret løsninger på Microsofts Azure platform og har i dag stor erfaring med og viden om de mange muligheder, der findes i skyen. Udvalget af services, værktøjer og produkter i Azure er enormt og uoverskueligt for de fleste, men gennem grundig rådgivning finder vi den løsning, der passer din forretning bedst, og som giver det bedste samspil med dit nuværende it-miljø.

 

Mobile Apps

Mobile apps skaber mulighed for at øge produktiviteten ved at tilbyde medarbejderne større fleksibilitet.

ProActive har stor erfaring med at udvikle og implementere apps til alle de gængse platforme: iOS, Android, Windows, Windows Phone og cross-platform. Hvad enten der er tale om apps til slutkunder eller medarbejdere kan apps bringes til live ved at benytte Microsoft Azure som backend og integrere til virksomhedens interne systemer, uden at  sikkerheden kompromitteres.