Online Masterclass i Microsoft Teams

Online kursus over 2 dage
Online kursus over 2 dage
Online Masterclass
Online-kursus der giver dig indsigt i den gode adfærd på den hybride arbejdsplads ved brug af Teams.

Vi tager dig hele vejen rundt fra opret Team til brug af team og til nedlukning af samme for dig, der arbejder i et projekt eller en afdeling.
Teams

Deltag i dette kursus og dyk dybere ned i Teams funktionaliteter, der indrammer projekt- og afdelingsarbejde - alt sammen ud fra et organisatorisk perspektiv, som vil gøre dig i stand til at anvende Teams for at få et maksimalt udbytte. Desuden får du vejledning i, hvordan du kan få dine kolleger ”med” på en bedre måde, og hvordan du følger med i brugsdata på simpel vis.

Microsoft Teams kursus

Eksempel på Microsoft Teams der er tilpasset med egne kanaler og Apps.

Online undervisning der fungerer

Efter at have haft mere end 1000 kursister på den traditionelle ”skolebænk” i SharePoint, PowerBI og Teams gennem årene, har vi forfinet konceptet og lavet en række initiativer, der sikrer dig maksimalt udbytte af kurset.

Kurset er et heldagskursus spredt ud over to halve dage, så du ikke skal sidde foran en skærm 8 timer i træk.

Kurset er afvekslende og består både af praktiske øvelser i brugen af Teams samt hvordan Teams nemt kan tilpasses til din organisations behov.

Kurset holdes i en tone og et tempo hvor det er muligt at stille spørgsmål løbende.

Ved brug af vores online læringsportal har vi lavet et udførligt øvelsesmateriale, hvor alle kan være med.

IntraActive Learning

Eksempel på øvelsesmaterialet i ProActives læringsportal.

Undervisere & målgruppe

Kurset afholdes af en af vores erfarne konsulenter, som til daglig arbejder med udrulning af Teams i større danske organisationer, og som derfor kan tilbyde såvel teori som praktisk erfaring med at få værdi ud af at bruge Teams.

Kurset er for alle som eksempelvis:

 • skal i gang med at bruge Teams rigtigt
 • allerede er i gang med Teams, men nu skal have kolleger med på en god måde
 • skal være Teams ambassadør/superbruger/ejer
 • skal begynde at sikre mere ensartet brug af Teams – og være i stand til at bidrage i en oprydning
 • skal kende de forskellige møde og samarbejdsmuligheder – og kunne rådgive dine kolleger om samme
 • skal kende de indbyggede rapporteringsmuligheder Teams har

Er du helt ny bruger på Teams giver vi dig adgang til forberedende materiale inden – og så kan du sagtens følge kurset her.

Er du IT-administrator er du også meget velkommen, dog er kurset primært tilegnet slutbrugere af Teams.

3-i-1 kursus

Med denne Online Masterclass får du et 3-i-1 kursus:

Før kurset
Du får adgang til ProActives online læringsportal, hvor der er mulighed for at gennemføre et dansksproget introduktionskursus om Teams, når det passer dig. Introduktionskurset giver dig en god forståelse for, hvad Teams er, hvad det kan bruges til, og hvordan du kan bruge det i dine arbejdsgange. På den måde er du godt forberedt inden kurset.

Under kurset
Kurset er struktureret til at tage dig, som bruger, igennem forskellige roller relateret til Teams. Du vil derfor blive ført igennem:

 • Mig som Teams bruger
  • Omhandler din anvendelse af Teams, som burger. Her lærer du om dit overblik i Teams, begreber, chat, kald og møder. Der bliver gennemgået nye funktioner og tilpasningsmuligheder, der styrker dit kendskab til Teams.
 • Mig i et Team
  • Omhandler dig som samarbejdspartner i Teams. Her lærer du om teams i Teams, anvendelse af kanaler, struktur, navigering mellem Teams, OneDrive for Business og SharePoint, samt betydning af livscyklus fra et brugerperspektiv.
 • Teams i organisationen
  • Omhandler mødetyper i Teams, og deres anvendelse, set fra et organisatorisk og performativt perspektiv, samt strukturering af teams i Teams, fra et organisatorisk perspektiv,
 • Organisationen om Teams
  • Omhandler hvordan en organisation tager Teams i brug, og hvilke forskellige modeller for anvendelse der findes. Her vil du blandt andet stifte bekendtskab med Teams admin centeret, berøre governance modeller og få indblik i adoption delen af Teams.

Efter kurset
Efter kurset har du fortsat adgang til ProActives læringsportal i 30 dage, så kurset og øvelserne kan genopfriskes. Derudover har du mulighed for at få efterfølgende opfølgningsmøder med henblik på din egen organisations brug af Teams og resten af M365 til en reduceret pris.

Praktiske detaljer om kurset

Kurset vil blive gennemført via Microsoft Teams. Microsoft Teams er gratis og kan tilgås via en webbrowser. Så du behøver ikke nødvendigvis at installere Microsoft Teams for at kunne deltage.

Undervisningen er på dansk.

Kurset holdes over 2 dage à 4 timer:

 • Dag 1: 7. februar kl. 12.00-16.00
 • Dag 2: 8. februar kl. 12.00-16.00

Pris: 2.500 kr. ekskl. moms (Du får tilsendt en faktura, når du hr tilmeldt dig kurset - Betalingsbetingelserne er netto 14 dage).

Kontakt

Lasse
Lasse
Skjelmose
Manager, IntraActive Learning
+45 27 22 33 72
lasse.skjelmose@proactive.dk
Microsoft Teams
Online