Kunder
Dansk Erhverv

Dansk Erhverv understøtter organisationens forretningsprocesser med Microsoft Cloud

Dansk Erhverv har valgt at satse på Microsoft Cloud til at understøtte en lang række forskellige forretningsprocesser.

Dansk Erhverv repræsenterer 17.000 virksomheder og over 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

ProActive fungerer som deres strategiske rådgiver og primære leverandør af Microsoft baserede løsninger.

Dynamics CRM

Dansk Erhverv bruger Microsoft Dynamics CRM som platform for deres medlemssystem DEALOG 2.0 som hjælper med at holde styr på og servicere deres 17.000 medlemsvirksomheder og 100 brancheorganisationer.

”Vi har endnu en gang haft et fantastisk godt samarbejde med ProActive, som har hjulpet os med at udvikle et fremtidssikkert medlemssystem, der skal hjælpe os med at yde den bedste service overfor vores medlemmer”.

Suzanne Roager, IT-Chef, Dansk Erhverv

Enterprise Mobility Suite

Enterprise Mobility Suite hjælper Dansk Erhverv med at give medarbejderne adgang til de vigtigste arbejdsværktøjer fra alle deres forskellige enheder uden at gå på kompromis med stabilitet og sikkerhed.

EMS imødekommer en række udfordringer forbundet med det stigende behov hos medarbejderne for at kunne arbejde mobilt på tværs af mange forskellige devices.

”Datasikkerhed betyder også rigtig meget, den kommende EU-forordning sætter et rigtigt stort pres på mange virksomheder…”

IT-driftschef Kim Sørensen, Dansk Erhverv

Azure

Dansk Erhverv anvender Microsofts Cloud Infrastructure platform Azure til at hoste alle deres forskellige forretningsapplikationer i deres Private Cloud.