Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv understøtter organisationens forretningsprocesser med Microsoft Cloud

Dansk Erhverv har valgt at satse på Microsoft Cloud til at understøtte en lang række forskellige forretningsprocesser.

Dansk Erhverv repræsenterer 17.000 virksomheder og over 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

ProActive fungerer som deres strategiske rådgiver og primære leverandør af Microsoft baserede løsninger.

Dynamics 365

Dansk Erhverv bruger Microsoft Dynamics CRM som platform for deres medlemssystem DEALOG 2.0 som hjælper med at holde styr på og servicere deres 17.000 medlemsvirksomheder og 100 brancheorganisationer.

”Vi har endnu en gang haft et fantastisk godt samarbejde med ProActive, som har hjulpet os med at udvikle et fremtidssikkert medlemssystem, der skal hjælpe os med at yde den bedste service overfor vores medlemmer.”
Suzanne Roager, IT-Chef, Dansk Erhverv

Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security hjælper Dansk Erhverv med at give medarbejderne adgang til de vigtigste arbejdsværktøjer fra alle deres forskellige enheder uden at gå på kompromis med stabilitet og sikkerhed.

EMS imødekommer en række udfordringer forbundet med det stigende behov hos medarbejderne for at kunne arbejde mobilt på tværs af mange forskellige devices.

Azure

Dansk Erhverv anvender Microsofts Cloud Infrastructure platform Azure til at hoste alle deres forskellige forretningsapplikationer i deres Private Cloud.

Dansk Erhverv - Enterprise Mobility Suite

ProActive har hjulpet Dansk Erhverv med at implementere en cloud løsning baseret på Enterprise Mobility Suite fra Microsoft. Løsningen imødekommer en række udfordringer forbundet med det stigende behov hos medarbejderne for at kunne arbejde mobilt på tværs af mange forskellige devices.

Dansk Erhverv giver offentligheden adgang til visuelt og interaktivt data-univers med Power BI

Dansk Erhverv giver offentligheden adgang til visuelt og interaktivt data-univers med Power BI.

Dansk Erhverv har med hjælp fra ProActive fået sat strøm til deres traditionelle analyser og giver dermed læserne en unik mulighed for at interagere med data.

I Dansk Erhvervs interaktive data-univers samles en lang række grafer og data inden for de erhvervspolitiske og erhvervsøkonomiske fagområder, hvor medlemmerne kan blive opdateret med nøgletal og vigtig viden.
ProActive har hjulpet Dansk Erhverv med komme i gang med Microsoft Power BI.

Med Power BI kan Dansk Erhverv fortage dataindsamling, databearbejdning og visualisering samlet i ét værktøj, der letter de interne arbejdsprocesser. 

Se mere her:
”Med Power BI har vi fået en rigtig god mulighed for at give vores medlemmer visuel adgang, hurtigt og nemt til vores interaktive dataunivers, som løbende bliver udvidet”
Jan Hjorth-Mosegaard Digitaliseringschef, Dansk Erhverv

Power BI – Experience your data. Any data, any way, anywhere.

Get an overview of the exciting new features and tools available for Microsoft Power BI: live and real-time dashboards, interactive visual reports, Power BI Desktop, mobile apps, and much more

Cloud, Infrastructure & Security

Flyt virksomhedens data og applikatoner i skyen og høst fordelene ved øget fleksibilitet og store besparelser på drift og softwarelicenser.

Cloud Infrastructure
Se vores løsninger inden for Cloud, Infrastructure & Security

Kontakt

Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk
Jesper
Jesper
Johansen
Director - Cloud, Infrastructure & Security
+45 22 49 00 94
jesperj@proactive.dk