Greve Kommune

Greve Kommune

Greve Kommune udnytter fordelene ved Microsoft Cloud

Som et vigtigt led i en langsigtet digitaliseringsstrategi har Greve Kommune gennemført en cloud transition for både applikationer og infrastruktur.

Mikael Kalmberg er IT-chef i Greve Kommune. Han er ansvarlig for IT support og drift og for udvikling af IT området. Det indebærer følgende:

  • Sikre stabil drift af IT systemer
  • Rådgive fagcentre i den daglige brug af applikationer
  • Rådgive om den mest optimale brug af kommunens infrastruktur i udviklingsprojekter

”Vi startede med at implementere Office 365. Der var en række støtteservere som skulle etableres og dem valgte vi at etablere i Azure. De gode erfaringer vi fik derfra gjorde at vi valgte at flytte vores on-premise servere ud i Azure inklusiv de applikationer, der ikke indeholder personfølsomme data”.

Greve Kommune | Cloud transition | Microsoft Azure

Se hvilke fordele Greve Kommune har høstet ved at flytte deres datacenter i skyen på en Microsoft Azure platform.

Lavere driftsomkostninger og mindre administration

”Det umiddelbare udbytte af Azure løsningen har været, at vi har fået nogle lavere driftsomkostninger, vi har fået en højere tilgængelighed, vi har fået den redundans vi efterspurgte. Vi har fået mindre administration, specielt på licensområdet, og vi har undgået en række større opgraderingsprojekter, som vi ellers skulle gennemføre”.

Fokus på organisationen frem for teknikken

”Azure løsningen passer ind i vores mål om at effektivisere vores IT-område ved at vi kan frigøre nogle ressourcer, fordi det er billigere og vi har mulighed for at skifte vores fokus fra teknik over til organisationen”.

”Azure løsningen kan hjælpe os med at opnå vores mål omkring vores langsigtede digitaliseringsstrategi i og med at driften er fundamentet for at vores fagområder kan bygge deres løsninger ovenpå og dermed digitalisere deres fagområder. Så den stabile drift vi opnår ved Azure giver nogle muligheder, som vi ellers ikke ville have haft”.
Mikael Kalmberg, IT-chef, Greve Kommune

”Jeg vil anbefale Azure platformen, fordi den giver de fordele omkring økonomi, tilgængelighed, mobilitet, færre opgraderingsprojekter og mindre administration. Og jeg vil anbefale ProActive, fordi de har været meget professionelle i deres tilgang til samarbejde, de er meget dygtige og teknisk kompetente, og det har været nogle gode processer vi har været igennem”.

Cloud, Infrastructure & Security

Flyt virksomhedens data og applikatoner i skyen og høst fordelene ved øget fleksibilitet og store besparelser på drift og softwarelicenser.

Cloud Infrastructure
Se vores løsninger inden for Cloud, Infrastructure & Security

Kontakt

Jesper
Jesper
Johansen
Director - Cloud, Infrastructure & Security
+45 22 49 00 94
jesperj@proactive.dk