"Intranettet betyder rigtig meget for vores kultur. Vi kan bruge intranettet til at formidle kulturen; vi kan tale mission, vision og de overordnede strategier og holde dem top of mind hos vores medarbejdere."

Dorte Gleie, adm. direktør, Den Blå Planet

Kunder
Den Blå Planet

Den Blå Planet styrker vidensdeling og samarbejdskultur med et SharePoint intranet

For at fremme vidensdeling på tværs af organisationen har Den Blå Planet valgt at implementere et intranet. En forholdsvis simpel intranetløsning, som først og fremmest skal skabe en central indgang til fælles information og fremme en vidensdelings- og samarbejdskultur i organisationen.

Den Blå Planet tilbyder et unikt oplevelsesprodukt, hvor underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer. Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium og forventes at få 700.000 gæster årligt og dermed at placere sig blandt de fem mest besøgte attraktioner i Danmark.

Sammentømring af en ny organisation

Den Blå Planet er en relativt ny organisation bestående af mange forskellige typer af medarbejdere lige fra dykkere til omvisere. For at fremme vidensdeling på tværs af organisationen ønskede Den Blå Planet at implementere et intranet. 

Det skulle være en forholdsvis simpel intranetløsning, som først og fremmest kunne skabe en central indgang til fælles information og fremme en vidensdelings- og samarbejdskultur i organisationen.

Den Blå Planet har implementeret ProActives standard intranetløsning IntraActive Intranet, som er baseret på SharePoint, og som indeholder de mest almindelige komponenter og funktionaliteter, der typisk er behov for på et intranet.