Aarhus Universitet

Aarhus Uni

ProActive Learning har hjulpet Aarhus Universitet med at gøre Teams til det foretrukne samarbejdsværktøj

Ansatte hos Aarhus Universitet skal vænne sig til at gemme deres dokumenter i skyen i OneDrive for Business i stedet for på det fildrev, som universitetet hidtil har stillet til rådighed. Samtidig skal de også lære at benytte sig af de nye fordelagtige muligheder, OneDrive for Business tilbyder i forhold til fildeling og samarbejde.

Til netop dette formål har Aarhus Universitet valgt at anvende ProActives læringsportal, som giver brugerne let tilgængelig adgang til opdaterede kurser med træningsvideoer, så de på kort tid kan lære mulighederne og best practices at kende. På den måde regner Aarhus Universitet med, at det bliver en forholdsvis gnidningsfri og behagelig overgang for brugerne at erstatte de gamle fildrev med moderne teknologi og nye muligheder.

Understøttelse af samarbejde på hjemmearbejdspladsen

Som en konsekvens af Corona epidemien, og det akutte behov for at understøtte samarbejde fra en hjemmearbejdsplads, lancerede Aarhus Universitet med kort varsel Microsofts samarbejds- og kommunikationsplatform: Microsoft Teams.

Til at understøtte træning og uddannelse i brugen af Teams hurtigt, anviste Aarhus Universitet alle 10.000 medarbejdere på universitetet til den allerede etablerede læringsportal, som indeholder online kurser på både dansk og engelsk. På den måde sikrede Aarhus Universitet en lynhurtig lancering af den nye platform uden at gå på kompromis med træning og support.

Samtidig kan Aarhus Universitet glæde sig over, ikke at skulle bruge mange ressourcer på at vedligeholde og distribuere brugermanualer og træningsmaterialer. ProActive sørger nemlig for, at læringsportalens materialer altid er opdaterede med de nyeste elementer.

"Læringsportalen har fået stor ros fra vores brugere. Vi kan se, at den bliver brugt flittigt, og at den er med til at sikre at Teams på rekordtid er blevet brugernes foretrukne samarbejdsværktøj."
Karsten Ovesen, projektleder Aarhus Universitet

Tilbyd dine ansatte kurser i Microsoft Teams med vores e-læringskurser

Undervisning
Læs mere her
Lasse
Lasse
Skjelmose
Manager, IntraActive Learning
+45 27 22 33 72
lasse.skjelmose@proactive.dk

Følg IntraActive Learning på LinkedIN og bliv opdateret på Microsoft 365

Learning
Følg os her