Trioplast

Trioplast

Trioplast har flyttet deres data warehouse til Microsoft-skyen, hvilket har givet bedre performance og store licensbesparelser.

Da industrivirksomheden Trioplast A/S besluttede at udvide deres business intelligence platform fra at dække en division til at dække de nu 4 divisioner, stod de overfor en udfordring: En udvidelse ville medføre en tredobling i antallet af brugere og dermed markante licensomkostninger. Ydermere ville udvidelsen medføre yderligere belastning på i forvejen belastede kildesystemer.

Lift-and-shift

For at imødekomme udfordringerne med øget licensomkostninger og belastning af kildesystemerne valgte Trioplast at foretage et ”lift-and-shift” til Azure Data platform. Det har medført, at Trioplast har flyttet deres business intelligence platform over på Azure platformen uden at foretage ændringer i den eksisterende forretningslogik. Således blev flytningen til Azure gennemført både omkostnings- og tidseffektivt.

Fakta

Industri: Fremstilling (manufacturing).
Kerneforretning: Emballageløsninger.
Antal medarbejdere: 1.200+.
Geografi: Sverige, Danmark Holland & Frankrig.
Workload migreret: Data warehouse, Azure SQL & Azure analysis service.

Trioplast

Azure Data Platform aflaster kildesystemer og sikrer bedre performance

I Trioplasts on-premise data warehouse blev en stor del af ETL-opgaverne varetaget i kildesystemerne, hvilket medførte en væsentlig belastning. En belastning, der ville blive større i forbindelse med udvidelsen fra en til fire divisioner. Efter overgangen til Azure Data Platform bliver alle ETL-opgaver nu varetaget af Data Factory, hvorfor denne belastning af kildesystemerne er reduceret.

Ved at migrere sine fysiske on-prem servere til Azure har Trioplast nu opnået skalerbarhed og den fornødne agilitet, hvor man nemt kan tilføje- og udrulle servere efter behov. Samtidigt er det med til at sikre, at Trioplast kan overholde egne sikkerhedsregler i og med, at Microsoft garanterer, at Azure lever op til den gældende lovgivning og data lagres fysisk i EU på servere i Irland eller Holland.

Derudover sikrer brugen af Azure SQL og Azure Analysis Service en løsning med en høj performance, der nemt kan skaleres, hvis Trioplast i fremtiden skal udvide deres business intelligence platform.

Læs mere om Data Warehouse Assessment her

How does Microsoft Azure work?

Gain a general understanding of how the Microsoft Azure cloud platform works and what's happening technology-wise behind the scenes.

Cloud Migration

ProActive Cloud Migration – En bedre tilgang til Cloud Migration.

Cloud Migration

Microsoft Azure

Microsoft Azure gør det muligt at afvikle din virksomheds systemer og applikationer i Microsofts datacentre.

Azure

Data & AI

Fra enkle datavisualiseringer til mere komplekse Business Intelligence og Data Warehouse løsninger.

Data & AI
Læs mere om vores Data & AI løsninger
Martin Sams
Martin
Norrbom Sams
Partner
+45 41 72 33 34
martins@proactive.dk