Grundfos

Grundfos

Grundfos transformerer forretningen med Microsoft teknologi

Grundfos understøtter deres digitale transformation med Microsoft teknologi

Som et led i en digital transformationsstrategi er Grundfos i færd med at tilpasse forretningen fra traditionel leverandør af vandpumper til total leverandør af hele økosystemer. På den måde foregår Grundfos’ digitale transformation som en naturlig udvikling og forlængelse af kerneforretningen, hvor digitalisering skal understøtte Grundfos´ strategiske retning med helt nye services til kunderne.

Grundfos konsoliderer datacentre i Microsoft Azure

Grundfos har valgt at konsolidere to ud af i alt tre fysiske datacentre i et samlet Microsoft Azure datacenter i et globalt Cloud Lift & Shift projekt kaldet ”Azure 3-2-1”. Projektets overordnede formål er at etablere en langt mere fleksibel og agil it-infrastruktur. Det vil bl.a. medføre markante performance forbedringer i alle regioner og gør det muligt at oprette nye cloudbaserede datacentre på blot 45 minutter.

“Migrering til Azure gør det muligt for os at skifte fokus fra ejerskab og styring af datacenter, infrastruktur-hardware og software til at udnytte cloud services til at levere en forbedret oplevelse for vores slutbrugere.” Morten Bacher Mortensen, IS Microsoft Operations, Grundfos Holding A/S
Morten Bacher Mortensen, IS Microsoft Operations, Grundfos Holding A/S

Fakta

Industri: Manufacturing - Mechanical engineering.
Kerneforretning: Pump manufactoring.
Antal medarbejdere: 19.000+.
Geografi: Asien, Amerika & EMEA.
Workload migreret: DNS, DHCP, desktop applications, web applications, Microsoft SQL server, SQL managed instance & MySQL.

Grundfos

How does Microsoft Azure work?

Gain a general understanding of how the Microsoft Azure cloud platform works and what's happening technology-wise behind the scenes.

Automatiserede processer med Microsoft Flow (Power Automate)

ProActive har desuden hjulpet Grundfos med at migrere og sætte strøm til en række eksisterende og relativt komplekse arbejdsgange ved at automatisere forskellige forretningsprocesser med Microsoft Flow.

I en global organisation som Grundfos er det vigtigt at have en fælles tilgængelig platform for automatisering. Grundfos havde allerede et fungerende workflow automatiseringsværktøj men ønskede at udskifte det med Microsoft Flow, som er indeholdt i deres Office 365 abonnement, for dermed at kunne opnå en væsentlig besparelse på software.

Processerne indgår som en del af en Grundfos’ SharePoint baserede Quality Management system, som bl.a. indeholder virksomhedens forretningsgange, procedurer, templates m.v.

Dokumenterne håndteres af en række udvalgte Document Handlers udpeget i hvert selskab på globalt plan. Document Handlers har en række understøttende digitale workflows til rådighed, der håndterer faser i dokumenternes livscyklus, herunder review, godkendelser, udgivelser, arkivering, versionering, udløb og tilladelser.

Introduction to Microsoft Power Automate

Discover how you can work less and do more. With Microsoft Power Automate, previously Microsoft Flow, you will be able to automate your repetitive daily tasks.

Udnytter Power Platformen 

Hos Grundfos fortsætter den digitale transformation og er allerede langt med at udnytte standardværktøjerne i Microsoft Power Platform til at bringe forskellige forretningskritiske applikationer hurtigt i spil og slippe for store komplekse udviklingsprojekter.

Det seneste projekt har drejet sig om at gøre produktion og produktudvikling mere digital og fleksibel igennem standardisering og simplificering, så Grundfos kan sikre højere effektivitet og kvalitet i produktionen og reducere af produktionsomkostninger.

Ved at benytte en såkaldt Low Code udviklingstilgang med Microsoft Power Platform, erstattes langsommelig egen-udvikling af hurtigt-til-marked konfiguration af ny generation brugervenlige standard forretningsapplikationer.

Grundfos udnytter Power Platformen til Modularisering
”Samarbejdet med ProActive har fungeret perfekt. Kombinationen af vores forretningsmæssige behov og ProActives tekniske forståelse for SharePoint og PowerApps har virkeligt skabt et brugbart og lettilgængeligt system. Den konstruktive og fleksible tilgang igennem projektet har desuden været en nødvendighed i et projekt, hvor 3 systemer fra 3 organisationer og endnu flere fagdiscipliner samles i ét system.”
Bjørn Langeland, Chief Engineer, Grundfos

Cloud Migration

ProActive Cloud Migration – En bedre tilgang til Cloud Migration.

Cloud Migration

Microsoft Azure

Microsoft Azure gør det muligt at afvikle din virksomheds systemer og applikationer i Microsofts datacentre.

Microsoft Azure

Digital Transformation

Få hjælp til at realisere det digitale potentiale gennem et kritisk blik på jeres IT-strategi.

Microsoft Digital Transformation
Læs mere

Kontakt

Kim Gregersen
Kim
Gregersen
Director, Sales & Business Development
+45 41 72 33 10
kimg@proactive.dk
Jesper
Jesper
Johansen
Director - Cloud, Infrastructure & Security
+45 22 49 00 94
jesperj@proactive.dk