"Jeg har arbejdet sammen med mange lokale og internationale konsulenthuse og ProActive har imponeret mig med deres evne til konstant ikke bare at levere løsninger af meget høj kvalitet, men også at levere til tiden."

Christoffer Castenskiold, Head of Communication, Saxo Bank

Kunder
Saxo Bank

Strategisk samarbejde omkring udviklingen af Saxo Banks internet platform

ProActive har et langvarigt strategisk samarbejde med Saxo Bank om udviklingen af bankens SharePoint og Dynamics CRM platform.

Løsningen

Globalt internet: ProActive har udviklet Saxo Banks nyeste globale website www2.saxobank.com. Den endelige løsning er i lang udstrækning skræddersyet til netop Saxo Banks behov, og er udviklet gennem en agil proces i tæt samarbejde med Saxo Banks projektdeltagere.

ProActives udviklingsteam og øvrige konsulenter har arbejdet konstant på løsningen siden maj 2008, og har leveret en køreklar løsning indenfor tid og budget med en lang række integrationspunkter til bagvedliggende systemer og datakilder, et specialfremstillet system til håndtering af regionale sites og sprogvarianter osv. Features, som i høj grad skaber værdi for forretningen hos Saxo Bank.

Teknologi

Platformen er bygget på SharePoint og er i høj grad tilvejebragt i kraft af den viden og ekspertise, som ProActives forskellige konsulenter besidder. ProActives innovative team har udviklet helt nye features, som aldrig tidligere er tænkt mulige i SharePoint.

Projektet hører til blandt de største og mest kundetilpassede SharePoint-projekter, som ProActive har leveret og vi er stolte af at løsningen nu er gået i luften efter udviklingsfase 1. Fase 2 er i gang, og fase 3 er også allerede på tegnebrættet.