Saxo Bank

Saxo Bank
Saxo Bank

Saxo Bank er 100% i Microsoft skyen

Saxo Bank er i fuld gang med en 100% cloud transition til Office 365 og Microsoft Intune.

Saxo Bank har indgået en aftale med Microsoft om at flytte alle deres IT-systemer og applikationer i skyen, dvs. over på Microsofts cloud-platforme Office 365 og Azure. I den forbindelse har ProActive fået til opgave at stå for transitionen til Office 365.

Første fase, som har omfattet mail-migrering til Exchange Online, udrulning af Intune på mobile enheder og udfasning af det eksisterende device og application management system, er netop gennemført og vel overstået. Således er 1800 brugere migreret til Exchange Online foruden alle ressourcer og delte mailbokse og tilføjet 1200 brugere i Microsoft Intune.

Cloud transitionen fortsætter ind i 2020, hvor næste fase vil omfatte udrulning af OneDrive for Business og derefter Microsoft Teams i hele organisationen.

”Første fase af projektet er er gået lige efter planen og brugerne er ganske tilfredse. Nu ser vi frem til næste fase, hvor vi introducere nogle helt nye værktøjer for medarbejderne så som Microsoft Teams, og det er vi meget spændte på; der er det godt at vide, at vi er i trygge hænder hos en erfaren leverandør på området,”
Kenneth Abraham, Head of Workplace Technology, Saxo Bank

Cloud, Infrastructure & Security

Flyt virksomhedens data og applikatoner i skyen og høst fordelene ved øget fleksibilitet og store besparelser på drift og softwarelicenser.

Cloud Infrastructure
Se vores løsninger inden for Cloud, Infrastructure & Security

Kontakt

Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk